Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi a baja a nyuszinknak?...

Mi a baja a nyuszinknak? Mindjárt sírok! Nyuszit tartók?!

Figyelt kérdés
Nagyon kezes volt a nyuszink, még ölbe is vettük néha! DE! 2 napja 3 napra kitettük a folyosóra a szobánkból, hogy ne legyen velünk egy légtérben, mert torokgyulladásos beteg voltam, nehogy véletlenül is beteg legyen. ÉS azóta nagyon fél!!! Alig jön ki enni a házából, és meg sem lehet simogatni, mi lelete??? Fél? Beteg? Valamelyik családtagom bántotta? Nem hiszem... A folyosó nem húzatos/túl hideg/túl meleg. Megijedt valamitől? Lehet ez? Köszi!
2010. máj. 3. 19:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Hihetetlen, hogy itt azért leszólnak valakit, mert egy olyan tulajdonsága van valakinek, ami sajnos a legtöbb emberből hiányzik, ezt hívják empátiának. Én is sírtam, amikor a csincsillámnak epilepsziás rohama volt,pedig akkor idősebb voltam,mint most a kérdező, és sírtam, amikor a hörcsögöm meghalt, de egy percig sem szégyelltem, mert az érzelmek kimutatása az emberi lélek egyik legmagasabb foka és jó emberre vall.

Próbáld meg többször az öledbe venni őt, simogasd meg. Én például a csincsillámmal azt szoktam, hogy a mellkasomra teszem, betakargatom és simogatom, van, hogy elbóbiskol így, pedig a csincsilla sokkal elevenebb, rosszabb és kevésbé szelíd, mint a nyuszi. Add neki a kedvenc eledelét a kezedből, foglalkozz vele sokat, lehet csak időre van szüksége. Ha nem látsz változást és levertnek tűnik mindig, akkor vidd el orvoshoz, lehet, hogy megfázott, vagy valamilyen kisebb fertőzése van. Kitartás!

2010. máj. 3. 22:33
 12/23 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, nagyon kedvesek vagytok!
2010. máj. 3. 23:36
 13/23 anonim ***** válasza:

Mixomatózis nem lehet?

Vidd el állatorvoshoz.

2010. máj. 4. 17:36
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Sz...pd le párszor és helyre jön!!!!:D xD
2010. máj. 4. 17:44
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ma már eléggé jól volt. Kicsit még mindig fél.
2010. máj. 4. 17:50
 16/23 anonim ***** válasza:
15%
Óóó, remélem elpusztul szegényke:(
2010. máj. 4. 18:00
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Gyere sírj a vállamon,de a másik oldalon!

Ó-ó inkább ne,nem akarok egy hisztis csaaajt!!!!!!!!!

2010. máj. 4. 18:13
 18/23 anonim ***** válasza:
A mixomatozis lappangási ideje rövid, és látványos tüneteket produkál.
2010. máj. 4. 18:19
 19/23 anonim ***** válasza:

a nyuszi az olyan, nem tudom észre vetted e, hogy

van a háza, és ha kinyitod, akkor körülrohangál, aztán visszamegy.

Aztán megint kijön, akkor már messzebbre merészkedik és megint visszamegy.

Kell neki az a hely, ahova visszamehet.

De ez már tökmindegy.

Zárd be 2 hétre, utána megint kezes lesz.

2010. máj. 5. 07:11
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Itt sértegetnek amiatt, hogy sírtál, ami mellesleg teljesen természetes dolog, már magába is szánalmas, de amikor megláttam az egyik ilyen válasznál hogy 17EMOboy, azt hittem meghalok a röhögéstől. Köztudott mi az emo, egyik szeme haj, másik SÍR. Úgyhogy te is csak egy divatemoka lehetsz.

Hogy válaszoljak is, tényleg lehetséges, hogy a megváltozott hely az oka, főleg ha 4 éve a szobátokba volt. Kivettétek a jól megszokott környezetéből, és megrémült. Ezt a módszert a vad, és agresszívebb állatoknál alkalmazzák, hogy gyakran változtatják a helyét, átrendezik a dolgait, attól elbizonytalanodik és rendesen fog viselkedni. Nála is történhetett ez, de mivel ő alapból szelíd volt, így már átment félénkké.

2010. máj. 5. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!