Hol tudnék új gazdit találni a nyuszinknak gyorsan?
Van egy fehér, nőstény, fél éves házinyúlunk.Husvétra kapta a gyerek és pár hétre rá kiderült allergiás a szőrére.Azóta is próbálok új gazdit keresni neki a neten,de senki nem érdeklődik.Tudtok valami jó újságot, vagy web oldalt, az expresszen kívűl amiben meghírdethetném,olcsón?
Amúgy a nyuszit ingyen adom!Komplett felszereléssel együtt pénzért.Vissza vihetnénk a régi gazdijához is, de ott biztosan előbb vagy utóbb levágnák.Ez a legvégső megoldás lenne.
Ne haragudj, de a házinyúl nem lakásba dajkálásra van kitalálva, hanem arra hogy megegyék.
Dajkálni a sokkal drágább törpenyulak vannak.
Egy házinyúl 6-8 kilósra,vagy akár nagyobbra is megnőhet,nem lakásba való.
Szerintem fogadd el ezt és add vissza a régi tulajdonosának.Üdv. Valaki aki már nem nyulazik
hozzáállás kérdése. kínában a kutyát eszik meg.
Emberfüggő melyik állatot tartja kedvencnek.
Nohde a kérdéshez: tényleg érezd magad lecseszve kérdező. Ugyanis a leghülyébb gondolkodássor amikor az ember a kölyöknek húsvétra nyulat vesz. Tipikus. A legtöbb nyúl aztán az utcán végzi vagy máshol.
Ha másképp nem megy, akkor add be egy menhelyre. Esetleg menj be az Örs vezér terére az Árkád üzletházba. Ott a legalsó szinten az InterSpar előtt van egy állatkereskedés, hátha ott befogadják és el tudják adni egy felelősségteljes embernek.
Kedves második válaszoló! Nem én vettem a nyulat a gyereknek!!!Vidéki ismerősök beállítottak a pár hetes nyuszibabával! Persze a gyerekeim rögtön könyörgőre fogták a dolgot, hogy tartsuk meg!Ha nem lenne allergiás rá a nagyobbik gyerek, élete végéig istápolnám mert nagyon kedves nyuszi!!!Csak sajna ez van! A gyerekem egészsége fontosabb! Nem vagyok felelőtlen gazdi!Ha az lennék már rég kitettem volna valahol az utcán!
Elöbb kérdezz, mielött ítélsz!!!
Mielőtt lecseszitek a kérdezőt, nem hiszem, hogy megunták és azért válnának meg a nyuszitól, hiszen írta, hogy a gyerek allergiája miatt kénytelenek megválni a kedvenctől, valószínűleg nem tudták előre ezt az allergiát, hanem jöttek szépen a tünetek, és ha nem lenne ez a gond, akkor megtartanák a nyuszit.
Kérdező, a Vaterán is próbálkozhatsz, igaz, az aukciós oldal, de hátha. Elég sokan látogatják. Illetve nem tudom, ez mondjuk lehet, hogy nem kivitelezhető, de nagyapám nagyon szereti a nyulakat, régen sokat tartott, falun laknak, szóval hely is volt mindig, de nem tudom, ők most bevállalnák-e. Utánaérdeklődök, hátha lenne valaki.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Kedves elöző válaszoló! Köszönöm hogy megérdeklődöd!
Tegnap telefonon érdeklődött egy idősebb hölgy a nyuszinkról.Tenyésztésre kellene neki.Vidékről jönnének érte.Remélem jó helye lesz náluk.
Semmikép nem tettem volna vagy tenném ki az utcára!!!
Köszönöm mégegyszer a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!