Az élettársam allergiás a nyúlszőrre, de van két nyulam. Mi lehet a következménye?
Hááát izé...
Most utánaolvastam, mert nekem is PCOS-em van, meg allergiás is vagyok (én vagyok a 14. válaszoló), és azt írják hogy mindkettőt az inzulinrezisztanciával kapcsolják össze.
Nem tudom a párod milyen kezelést kap, de ha tartja az IR-es diétát, tornázik és gyógyszert is szed, akkor az allergia önmagában nem biztos, hogy gondot okoz. Főleg hogy a kérdésedben azt írtad, tünetmentes az allergiája.
Ha esetleg meddő azt nem a nyúlszőr okozza, hanem a hormonproblémák, amivel meg sajnos addig kell járni az orvosokat, amíg valamelyik ki nem talál valamit, ami hat.
Szóval én a helyedben továbbra sem adnám el a nyulakat, szerintem bánni fogod, ha megteszed.
Ha mégis muszáj, esetleg megkérdezheted a nyuszimentőket, nem tudnák-e befogadni őket. Semmiképp se az állatkereskedést válaszd.
Maradnak a nyulak! A menyasszonyom egy angyal! :)
Én sűrűbben fogom őket és körülötte takarítani, és valaki írt valamilyen szőrkefét, azzal minden nap át fogom őket kefélni. A konyhában vannak, szóval nem a szobában, ahol sokat időzünk.
A PCOSZ miatt rendszeresen jár magánnőgyógyászhoz, meg mindenféle mérésekre, de még gyógyszert nem kell szednie.
:) Örülök, hogy jó vége lett a dolognak.
(Kis kiegészítés PCOS témában: gondolom jár endokrinológushoz is, de ha nem, akkor oda is el kellene menni, mert a nőgyógyászok nem értenek annyira a hormonokhoz. Sok endokrinológus egyben diabetológus is, így a diétázásban is tudnak segíteni. Sok sikert, és remélem mielőbb összejön a baba :))
A bunkók elmehetnek a fenébe a semmit nem érő hozzászólásaikkal együtt!!
Amúgy szerintem az legyen az utolsó, hogy kirakod a nyuszkókat. Biztos van rá vmi gyógyszer, de ha nincs más megoldás, tényleg ingyen add őket, mert úgy több az érdeklődő.
Remélem segíthettem, és sok sikert!! :)
örülök,hogy maradnak a nyulak. elég fura lenne csak azért megszabadulni tőlük,mert teszten allergiás rá,de a gyakorlatban meg semmi baja nincs tőlük...
egyébként ez a pcos elég undok dolog,erre próbáljatok megoldást találni,olvasgassatok,kérdezzek utána,hogy ki hogyan esett teherbe ilyen dolog mellett. ez inkább a bűnös, nem a nyulak,akikre semmi tünetet nem mutat
Lehet, hogy semmi tünetet nem mutat MÉG a nyulakra, de idővel kialakulhat asztmája emiatt. És ezt kivételesen lehet, hogy az orvos jobban tudja. Nála nem bőrpír lesz, az asztma pedig nem poén.
PCOS-sel kapcsolatban egy fizetős nőgyógyászhoz járunk még csak, aki újabb fizetős mérésekre küldte (inzulin, stb). Ha ezek megvannak, és kiderült, mitől alakulhat ki, akkor kaphat rá gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!