Mi a következménye anank ha egy kisállatot a menhelyen akarok hagyni?
láttam hogy ha hoznék kutyát azért fizetni kell mi vana kor ha ott akarom hagyni a törpenyulam. elegem van belőle, mar agressziv és fél tőlem , sosem bántottam , kényeztettem ,
folyamatosan retteg tőlem / tőlünk ez neki sem jó
Jogi vagy anyagi következménye nincs.
Nem feltétlen kell menhely,állatkereskedés is átveszi vagy a Facebook nyulas csoportjaiban is találsz neki gazdit.
Tedd ki egy nyulas fb csoportba, biztos hogy a te országodban is van ilyen. Sokkal jobban jár vele, mint az állatkereskedéssel.
Amúgy mit értesz az alatt, hogy agresszív?
Lehet, hogy kellene mellé másik nyuszi. :D
Következmény? Nem leszel gyökér és dobod ki az utcára, hogy lesz ami lesz vele.
Sajnos ilyenek a kersekedéses nyuszik, nem biztos hogy tenyésztőtől vannak, illetve foglalkozni se tudnak/akarnak velük így idősebb korukban már nehéz a szelídítés..
Én azt javaslom,bár nem tudom melyik országban vagy, hogy vagy hirdesd meg facebookon, hogy vigye el valaki, vagy tegyél fel apróhirdetést, akár Fressnapf-hoz hasonló üzletekben, vagy online oldalakon.
Miért válaszolnak olyanok, akik nem olvassák el a már előtte íródott hozzászólásokat? Istenem... (Értem ezt arra, hogy a kedves kérdező leírta, nem állatkereskedésben vette a nyulat, aztán valamelyik okoskodik utána, hogy ahj hát az állatkereskedéses nyuszik ilyenek, stb...)
Egyébként mióta van nálad a nyuszi? Nem szabad nagyon hamar feladni a dolgokat! Van, hogy fél-egy évig is eltart, mire teljesen megbarátkozik velünk az állatka. Hallottam már olyan sztorit is, mikor két (KÉT!) év után lett szelíd a nyuszkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!