Az élettársam allergiás a nyúlszőrre, de van két nyulam. Mi lehet a következménye?
Ez a válaszoló tényleg nem normális....
Persze majd a párod dobod ki a nyuszik helyett, még mit nem:D Hol élsz te?:D
Az állat nem ember, egy nyuszi ha jó helyre kerül, szinte fel sem fogja, h más vigyáz rá. A nyúlpöri túlzás lenne, de pl. egy állakereskedés átveszi (nem pénzért).
Én minden állatra (és növényre, + porra) allergiás vagyok, mégis van 2 tengerimalacom.
Rájuk is allergiás vagyok kicsit, de csak annyira, hogy ha a bőrömön mászkálnak (pl. nyáron, amikor kevesebb ruha van rajtam), akkor egy pici, viszkető piros folt marad a lábuk nyomán. Ami eltűnik kb. 5 perc alatt.
Nekem az elmúlt 5 évben nem lett rosszabb az allergiám.
Ha nálatok eddig nem volt gond, akkor ezután se lesz, nyugodtan megtarthatod a nyulakat.
Szomszédunk fia allergiás a kutyákra. Erre vettek egy kutyát. Ráadásul szobakutyát. Naponta 2x porszívóznak és így is állandóan köhög szegény kisgyerek.
Naná, hogy a páromat választanám! Vagy a gyerekem! Vagy akiről éppen szó van. Szeretem az állatokat, de az emberek nekem fontosabbak.
Nem kell a nyulaktól megválni - csak valóban nem ajánlatos egy légtérben tartózkodni velük. Érdemes lenne őket a lakás olyan részében elhelyezni, ahol keveset tartózkodtok.
Ha kiderült, hogy allergiás a nyúlszőrre, akkor kérjen rá allergia gyógyszert és szedje rendszeresen azt.
"Ha most majd elkezd hirtelen fulladni, vagy viszketni a jószágoktól, az hipochondria lesz inkább,..."
Nem egészen így van... még nem tudtuk, hogy allergiás a fiam a kutyaszőrre, hiszen az allergiavizsgálatnál a macskaszőr allergia jött ki, amikor a barátnőm kutyája nálunk volt 2 hétig. Egy idő után azt vettem észre, hogy a gyerekem egyre nehezebben kap levegőt, fullad. Nem volt a kutyára allergiás! - addig...
Kérésemre újabb allergiavizsgálat - meg amúgy is esedékes volt - és kiderült: MEGFORDULT AZ ALLERGIA! Kutyára lett allergiás és macskára nem. Ilyent még soha nem is hallottam, hogy egy allergia megfordul...
Más alkalommal egy másik ismerősöm tengerimalacát mentünk etetni - fél órán belül bedagadt a gyerek feje, prüszkölt, folyt az orra, vörösek lettek a szemei, stb.
Szóval nem hipochondria... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!