Elszökött a törpehörim, hogy találjam meg?
Figyelt kérdés
még suliba voltam valahogy kimászott az akváriumbol..:(2008. okt. 1. 14:47
11/20 anonim válasza:
Meglett a kis rosszcsont? Az egyik ismerősünknek csak két nap után jött elő a kirakott csali-kajcsira:)
12/20 A kérdező kommentje:
még nincsen meg :(
remélem meg lesz és köszy az ötleteket meg a biztatásokat:)
2008. okt. 2. 06:51
13/20 anonim válasza:
Szia! Megtaláltad ugye a hörit?
14/20 A kérdező kommentje:
nem...
2008. okt. 4. 18:45
15/20 anonim válasza:
Szia! Meglett már a kedvenced?
16/20 anonim válasza:
Szia!
Amikor a barátnőmnél aludtam kiraktuk a hörit,csak egy pillanatig nem figyeltünk rá és hopp volt nincs hörcsög.
Mi azt csináltuk h leraktuk az akváriumát a földre és videokazettákból lépcsőt építettünk neki és raktunk rá kis salátadarabokat aztán a végén úgy gondoltuk h majd bele esek/ugrik az üvegébe,csak nem üti meg magát a puha forgácson.Aztán kb fél óra múlva láttuk h mászik fel és belepottyan a helyére.Aztán elment aludni a kis dög.
Próbáld meg te is.
17/20 A kérdező kommentje:
köszike :)
majd ha megint elszökik bevetem :)
de már meglett mert éhes volt :)
köszi mindnekinek :)
2008. okt. 17. 22:51
19/20 anonim válasza:
Képzeld el nekem a múlt héten kiszökött a hörim és éjszaka felkeltem és hallottam hogy rág egy dobozt. Egyszer meg a másik hörim szökött meg és azt meg úgy találtam meg hogy reggel felkeltem és leültem az ágyam szélére és ott sétálgatott előttem. Azt hittem hogy rosszul látok... XD
20/20 anonim válasza:
Húú nekem is egysezer kiszökött és nagoyn sokáig nem lett meg...habár észre se vettem hogy kiszökött mert sokat nem jött elő. És anyám rágvsálást hallot a szekérnyből és kitette az egérfogót hogy ott egy egér. Akkor már két napja ne mláttam a hörit és gondoltam megnézem mégis mi van vele és hát nem volt bent a helyén:d Anyum gyorsan össze is szedte az egérfogótXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!