Elszökött tengerimalac előkerülhet még?
Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 10:41
1/11 anonim válasza:
lakásban? akkor igen
házban? akkor is
kertbe? hát van rá esély...
2/11 KritikaMester válasza:
Attól függ, hogy hol szökött el (szabadban, vagy csak a szobában), milyen régen...stb.
Legjobb lenne (ha szobában) a kedvenc kajájával előcsalogatni, ha szabadban akkor azt a területet körbe járni, meg ilyenek.
Ha leírod a pontos részleteket akkor szívesen segítek.
3/11 anonim válasza:
ha lakásban vagy házban akkor nyomás felforgatni mindent mielött baja lesz vagy éhen/szomjan hal
5/11 A kérdező kommentje:
Tegnap délután kivittem a kertbe, és kihasznált 2 mp-et,míg megigazítottam a kinti ketrecét, és alatta egy kis résen kibújt, bebújt a fajátszóterünk alá. Férjem próbálta seprűnyéllel kikergetni, és valószínűleg szintén kihasználva a figyelmetlenségünket másik búvóhelyet keresett. Sajna a kerítésünk sem malacbiztos, így szinte bármerre távozhatott kertszomszédokhoz, utca felé árokba, ahol akár még a fedett részeken el is bújhatott. Szinte reménytelennek látom a helyzetet. Éjszakára kint hagytam uborkát, vizet és a fű búvóhelyét, de nem volt ott, az tuti.
2011. jún. 23. 17:51
6/11 anonim válasza:
Na, erre mondják, hogy fakeresztet rá!
7/11 anonim válasza:
az én tengerimalacom minden csörgésre sír. próbáljátok meg zackóval
8/11 anonim válasza:
Egyszer a szomszédunk talált az úton egy nagyobbacska teknőst (elég nagy volt) és nekünk adta. Mi elengedtük egy kicsit a bozótosba a kertünkbe, gondoltuk ekkora teknős nemfog eltűnni.De mégis eltűnt. És soha nem találtuk meg. Evvel nem elkeseríteni akarlak, persze a ti tengerimalacotok előkerülhet, csak kevés rá az esély. Meg a méretétől is függ mert ha kicsi kimegy a kerítésen és baja eshet.
9/11 anonim válasza:
Nem szeretnélek elkeseríteni, de nem valószínű. Nagy rá az esély, hogy elkapta egy kutya vagy macska.Ráadásul nem hiszem hogy visszatalál. Próbáljátok átfésülni a környező utcát, és mekérni a szomszédolat, hogy jól nézzenek körül. Simán lehet, hogy bebújt valamelyik szomszéd sufnijába, garázsába vagy ilyesmibe. Talán meglesz!! Őszintén remélem, hogy előkerül.
10/11 anonim válasza:
Hát, nem tudom, hogy van ez a rágcsálóknál, de a például a macskákat szinte mindig hazahozza az éhség, sőt néha még a honvágy is. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!