Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Törpehörcsögömnek szeretnék...

Törpehörcsögömnek szeretnék venni akváriumot: magassága: 27 cm, hosszúsága: 60cm, szélessége: 30cm! Tudtok olyan weboldalt ahol van ilyen?

Figyelt kérdés

Azért kellenének pont ezek a méretek,mert csak pont ez férne el a szekrényemen.

köszi:)

2010. ápr. 12. 22:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
66%
Tudod a helyzet az, hogy ha megtanulnál helyesen fogalmazni, akkor a kérdésben ismertetett méreteket az emberek nem a hörcsög méretére értenék de az akváriumra. Sajnos neked még mostanáig nem kapcsolt hogy miért húzogatnak a törpehörcsög-méretekkel. OK, most add be a durcát magad miatt!
2010. ápr. 13. 06:37
 12/14 anonim ***** válasza:

1.) Tényleg át kellene gondolnod a fogalmazásodat, meglehetősen viccesre sikeredett.

2.) Csiszolhatnál a humorérzékeden, szerintem nem bántottak, csak lecsaptak egy általad jó magasra feldobott labdát :)

AZ egyik válaszoló kb. 7000 ft-ot kalkulált erre a méretű akváriumra. Nézz körül több helyen, szerintem ilyesmi összegért kapsz hörcsögketrecet, abban kellemesebben éldegélhet a hörid (szellőzés, mászkálhat a rácsokon, tudsz rá csőrendszert szerelni, stb.).

2010. ápr. 13. 06:48
 13/14 anonim ***** válasza:

Énis a ketrecetet jobban tudom ajánlani!

Persze figyelj,hogy ne legyen nagy hely a rácsok között.Sokkal jobb lesz neki abban,mint egy akváriumba.

Hidd el lassan 19 éve hörcsög tenyésztéssel foglalkozom.Azért merem ilyen biztosan állitani,tapasztalat alapján.De ha Te mégis ragaszkodnál az akváriumba vagy interneten rendelsz vagy elmész az üvegeshez és még össze is ragasszák neked,mert pont ennyi méretű akváriumot elég nehezen fogsz találni!

Sok Sikert.

Utóírat:

"Törpehörcsögömnek szeretnék venni akváriumot: magassága: 27 cm, hosszúsága: 60cm, szélessége: 30cm!"

Ezt írtad és tényleg nem kivehető,hogy az akváriumra érted,BÁR hozzáteszem,hogy itt milyen okos/értelmes emberek vannak,ha annyira azok vagytok ennyi ésszel kicsit felfoghatnátok,hogy mire értette.Nektek se ártana egykis szövegértés tudjátok itt is kettőn áll a vásár.

2010. ápr. 13. 14:56
 14/14 anonim ***** válasza:

Vaterán, teszveszen nézz szét annyi van mint a fene. Ketreceket is nézhetnél, az legalább szellőzik is, ami nem árt az állatodnak.

Az én akváriumom is szinte pont ekkora, de nem éri meg eladni így inkább meghagyom.

Csináltathatsz is, az se drága és pont akkora lesz amekkora kell.

2010. ápr. 13. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!