Törpehörcsögömnek szeretnék venni akváriumot: magassága: 27 cm, hosszúsága: 60cm, szélessége: 30cm! Tudtok olyan weboldalt ahol van ilyen?
Figyelt kérdés
Azért kellenének pont ezek a méretek,mert csak pont ez férne el a szekrényemen.
köszi:)
2010. ápr. 12. 22:06
2/14 Plaga válasza:
Nem tévesztetted össze véletlen egy kisebb disznóval?
3/14 A kérdező kommentje:
nem nagy a hörcsögöm,törpehörcsög. csak szeretném ha nagy helye lenne:)
2010. ápr. 12. 22:17
4/14 Plaga válasza:
Amúgy szerintem a teszveszen nézz körül :D
5/14 Plaga válasza:
vagy vágatni kéne :D ez elég egyéni beállítás. Valami üvegest kéne nézni
6/14 anonim válasza:
Legyen magasabb, az enyém képes volt felugrani, hogy kimásszon.
7/14 A kérdező kommentje:
bőven elég ez a magasság,az enyém nem szokott ugrálni.
2010. ápr. 12. 22:51
8/14 anonim válasza:
Te tudod, én szóltam, szerintem egy 40cm magasság kellene, ha esetleg kedvet kap, nehogy keresni kelljen a lakásban.
9/14 A kérdező kommentje:
nem tudom miért kellenek ezek a válaszok!!
az baj ha én nagy teret szeretnék biztosítani a TÖRPEhörcsögömnek?? hát tényleg óriási probléma..úristen.
2010. ápr. 12. 23:23
10/14 anonim válasza:
sok a a paraszt az oldalon és sajnos már ebbe a kategóriába is betörtek. tudok valakinek életcél felkerülni a fuckyeah-ra.
amit keresel egyéni méret tehát ezt valahol külön meg kell csináltatnod. itt pl. foglalkoznak ilyennel:
ha lejeb mész a főoldalon ott van kalkulátor, nem is olyan vészes az ára egy ekkorát7000ért csinálnának meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!