Ezt adhatom ételnek a dzsungáriai törpehörcsögömnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy a Winston Tengerimalac eledellel etethetem-e a törpehörcsögöm?
Az összetétele az alábbi:gabona,növényi melléktermékek,gyümölcsök,zöldségek,olajok és zsírok,ásványi anyagok.
Válaszokat köszönöm,üdv.
2011. máj. 26. 19:26
1/3 anonim válasza:
Lehet nem fogja megenni, nekem még az aranyhöri tápot sem kajálta meg. Vettem neki törpehöri tápot, azt kevertem be kanári eledellel, azt imádja. De egy próbát tehetsz, ártani nem árt!
2/3 anonim válasza:
Igen adhatod neki, és ha szerencsé vagy nem finnyás a hörcsögöd, a mieink sajnos azok, kiválogatják a keverékből a szotyit, csak azt hajlandóak megenni :)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat!
Ment a zöld kéz!:)
2011. máj. 26. 19:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!