Holnap kapunk két kishörcsögöt. Egy fiút és egy lányt. Nincs mibe, , beletenni" őket mert a kalitkánk eltört (ék). Mibe tudnánk elhelyezni őket? Illetve nevek, mert még ötlet sincs.
A kartondobozt kirágják.
Hol laktok? Valaki nem tud adni egy nagyobb akváriumot, vagy egy ketrecet? Ha debreceni vagy, én szívesen adok.
De ha nincsenek meg a feltételek, akkor minek neked hörcsög? Ha nincs mibe tenni (normális helyre), akkor inkább ne fogadd el őket, mert nem fogják magukat jól érezni.
Én befőttesüvegbe biztos nem raknám szegényeket, akkor már inkább a doboz. Vagy esetleg egy nagyobb fiókot kiveszel és abba... Bár lehet, hogy abból ki tudnának jönni. :S
A nevüket meg talán ki tudod találni, ha meglátod őket, megismered a szokásaikat stb. ;)
Előző vagyok.
Itt van pár ötlet: [link]
Kartondoboz. Béleld ki rossz pulcsival vagy farmerral, azt hátha nem rágják szét. :)
Név lehetne mondjuk Csöpi és Rágcsa. :)
-Mickey & Minnie
-Chip & Dale
-Tarzan & Jane
-Cleopatra & Caesar
-Romeo & Juliet
-Daisy & Donald
(Nem saját ötlet, itt vannak még:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!