Biztos jó ötlet volt? (dzsungáriaival kapcsolatos)
Van egy dzsungáriaim, nemrég múlt 1éves, lány.
Egy ideje össze van már neki ragadva a szeme, meg 1-2 napig gennyes volt neki. Mindennap főztem neki friss kamillát és azzal törölgettem át a szemét. Miután bekentem, nagyjából kinyilt neki, de nem volt az igazi. Aztán elmentem egy állatkereskedésbe, ott azt mondták, hogy vegyek neki Tertran szemkenőcsöt. Elmentem ma az állatdokihoz, fölirattam a szemkenőcsöt. A doki is azt mondta, hogy ez nagyon jó kenőcs, naponta 2x kenjem be a szemét.
Hazajöttem, be is kentem neki nagy nehezen, nem sokkal, csak egy kicsit tettem rá. Aztán szegénykém elkezdett sirni(olyan csipogó hangot adott ki mint a madarak). Letettem az ágyra, hogy hagy szaladgáljon kicsit és észrevettem, hogy kicsit furcsán mozgott, meg egyszer fel is borult. A szemkenőcs miatt viselkedett igy? Csipi a szemét esetleg? Szegénykémet úgy sajnálom.
Használtátok már ti is ezt a kenőcsöt a höritek szemén? A tiétek hogy birta?
Leghamarabb szerdán tudom elvinni. Ha addig nem javul majd akkor elviszem. De egyébként nagyon féltem az állatorvostól. Volt egy hörim, akinek be volt kicsit dagadva a pofazacskója, kiderült tele volt maggal. A doki valami "kábitót" adott neki, és még aznap este meghalt :(
Úgyhogy félek elvinni a dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!