Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szerintetek jó ötlet ilyet...

Szerintetek jó ötlet ilyet adni a nyuszinak?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 16. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:
persze, ellesz vele.
2011. aug. 16. 13:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom mennyire jó ötlet lenne ezt adni a nyuszinak, ez attól függ, hogy milyen kemény a játék, mert ha 1 kicsit is puha/ha van rajta olyan rész ami puhább, akkor könnyen szétrághatja, akár meg is ehet a leváló részeket és az nem tesz jót neki. Amennyiben csak gurítja vagy ilyesmit csinál vele akkor nem lesz baj. Szerintem 1 próbát megér, de mindenesetre figyeld meg, hogy mit csinált vele :)
2011. aug. 17. 10:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi, elég kemény, nem tudja megfogni. Odaadtam neki, és imádja! Kb. 5 perc alatt rájött, hogy ha gurítja, kaja jön belőle :)) Nagyon édes vele
2011. aug. 17. 10:31
 4/8 anonim válasza:
ez mi? mit csinál vele a nyúl?
2011. aug. 17. 12:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Kaját kell bele tölteni, és ha görgeti, kijön belőle mindig egy kicsi, és azt megeheti
2011. aug. 17. 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát baja nem lehet tölle de sztem semmi értelme cs fölösleges pénz kidobás
2011. aug. 21. 18:24
 7/8 anonim ***** válasza:
szerintem is fölösleges, mert kaját te is tudsz adni neki..
2011. aug. 22. 14:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez tök jó! Lehet én is veszek neki egy ilyet! :) Szóval szerintem jó ötlet, leköti a nyuszit egy ideig!
2011. aug. 22. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!