Lesz valami baja a nyuszinak, ha kb.10 napig nem eheti meg a lágybélsarat?
Csak mert most ivartalanították, és muszáj volt rá gallért tenni, mert folyton a sebet piszkálná. Naponta 2-3 alkalommal levesszük ugyan 1-2 órára, nagy odafigyelés mellett, de ez idő alatt eddig nem volt ilyen, csak heves nyalakodás... :(
Szóval ti hogy oldottátok meg ezt? Folyton nyalakodna, meg piszkálná a sebet
Sok nyulast ismerek, de gallért senki nem rakott még a nyulára. Szerintem te kérdezted azt is, hogy újra szeretni fog-e majd a nyuszid.
Ott is leírtam a véleményem... Vegyétek le róla a gallért, nem fog varratot szedni, a sebet pedig szeretné tisztogatni!
Baromi kényelmetlen lehet neki, még pihenni se tud egy normálisat. Nem elég neki a seb, még a gallér is... :S
No para, tényleg nem fog varratot szedni!
nem itteni tanácsra vettem le róla a gallért, hanem más okból, amit most nem részleteznék
itt csak közöltem, így utólag, hogy miért is rossz tanács, hogy felejtsem el a gallért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!