Miért kezdett el kerregni/fújni a hörcsögöm?
Kedves 2. ki mondta hogy onnan hoztuk?
Egyébként mindenhol azt olvastam hogy lehet sajttal is etetni, és nem mondta a hörcsög hogy "bocs én kivétel vagyok, nem szeretem"...
1,3. Köszönöm a választ, igyekeztem elérni hogy a kezemnek ne legyen semmilyen szaga (se kaja, se szappan). Legközelebb akkor adok neki kaját ha alszik.
Azért ennyire nem kell drasztikus lenni 2. válaszoló
A törpehörcsögnek lehet adni nagyon nagyon ritkán pici sajtot. (én is szoktam) Trappistát mert az nem ragad be a pofazacskójába.
Egyéb fehérjepótló pl. lisztkukac. Azt eheti nyugodtan :)
Nincs semmi baj kedves kérdező, nyugi.
Természetes, ahogy a hörcsög viselkedett. Nyugodtan etetheted akkor amikor fent van, majd hozzád szokik.
Sajtot pedig nyugodtan adhatsz neki (trappista sajtot), csak ne túl sokat és kb. heti 1 alkalommal.
nincs semmi baj a sajttal, amíg keveset kap és ritkán :)
amúgy az én dzsungim ugyanezt csinálta, hát én is megijedtem nem csak ő tőlem. Pedig én is óvatosan nyúltam be hozzá, óvatosan raktam be neki az ételt, és az italt is. Egy hétig mondtam mindenkinek itthon, hogy tilos a tapi, mert fél, és a saját helyét kell megszoknia előbb, úgyis ott lesz többet, mint képzben :)
Kedves Kérdező semmi baj nincsen, általában maximum 2 hétig csinálják a picurik :) aztán már ralliznak a ketrecben vagy terrárumban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!