Miért ilyen a hörcsögöm szeme?
Figyelt kérdés
Észrevettem , hogy az amúgy piros szemű dzsungáriai törpehörcsögöm egyik szeme nagyon halvány, szinte már fehér. A másik viszont teljesen rendben van. Szerintetek jelenthet ez valamit? Előre is köszönöm a válaszokat. :)
( Amúgy nagyjából másfél-2 éves lehet.)
2015. szept. 17. 22:26
2/4 anonim válasza:
Hmm... Hát az egyetlen amire gondolni tudok az az, hogy a hörcsögöd szeme hályogos (szürke hályog). Barátnőm höriének volt, de neki egy szürke folt a szeme közepén. Szerintem kérdezz meg egy dokit vagy akkor akár el is viheted hozzá!
Remélem segítettem akár egy kicsit is, és hogy semmi komoly! :)
4/4 anonim válasza:
Szürkehályog, arra valószínűleg már nem lát, vagy csak részlegesen. :/ Idős hörcsögnél sajnos előfordul. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!