Piros a hörcsögöm szeme, ki van dülledve! Tud segíteni valaki akinek volt hasonló problémája?
Figyelt kérdés
Van 1 Dzsungáliai törpehörim. Pár napja piros a szeme, ki van dülledve. Elvittem állatorvoshoz kb 5 percig voltunk bent és azt mondta hogy a fenyőforgácsban lévő gynata végett ilyen a szeme, vegyek neki másik forgácsot és magától meg fog gyógyulni a szeme, semmi szemcseppet, kenőcsöt nem kapott rá. Ez télleg igaz lehet hogy ettöl igy kipirosodik a szeme a forgácstól? Nagyon csúnya neki! Mert az orvos nem tünt valami hörcsög "tudósnak". Kérlek akinek volt ilyen segítsen!2013. okt. 24. 19:16
1/7 anonim válasza:
De majd az ideírok biztos hörcsög tudósok lesznek.
3/7 anonim válasza:
Igen, a fenyőforgács árt nekik, valóban a gyanta miatt...
Csak keményfa forgács jó.
4/7 anonim válasza:
Plusz eszembe jutott még 1-2 dolog:
- Nem poros a forgács?
- Nincs huzatos helyen?
Ezek is okozhatják...
5/7 anonim válasza:
DzsungáRRRRRRRiai!!!!!
És igazán felírhatott volna valami cseppet az a doki... -.-" De legalább foglalkozott veletek. Ez egy jó jel, az már más tészta, hogy nem figyelt eléggé. Próbáld meg a papír almot az nem poros és teljesen antiallergén!
6/7 alex hürkecz válasza:
a helyedbe elvinném alláat orvoshoz ,hogynézze meg a szemét a hörcsögnek és írjön fel valami szemccsepet és az első válaszoló nak írom hogy másis tapalhasztta ezt a viselkedést én se se vagyok orrvos hát nem?
7/7 anonim válasza:
Igazad van az első válaszolóval kapcsolatban de azért megtanulhatnál írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!