Lefialt a hörcsögöm. Mit kezdjek a kicsikkel?
tanulj belőle,hogy kereskedésből nem veszünk élő állatot. próbáld felrakni facebookos csoportokba és reménykedj benne ,hogy elviszi valaki(ingyen add)
és amint lehetséges válaszd el őket az anyától(még időben,mielőtt ivarérettek lennének)
és a kicsiket is utána válaszd szét mert sajnos nem tesznek különséget és testvérrel is párosodnak ha nincs más.
Ingyen adom vagy cserélem csoportokban hirdesd Facebookon, ott gyorsan elviszik elméletileg. Egyesével oszd el őket az érdeklődők között, nehogy ők is így járjanak. Anyukának sok fehérje, gyümölcs, zöldség! Fokozható, magkeverék. A kicsiket négy hetesen válaszd le anyutól, utána pedig egyesével legyenek külön, mert magányosak, a tesók is megölik egymást, plusz egymással szaporodnak.
Máskor tenyésztőtől vedd :/
A fokozható az fogkoptató akart lenni.
Még esetleg érdeklődj másik kereskedésben, hátha van rá igény. De valszeg a kicsik is vérfertőzöttek, mert anyuka tesóval parosodott. :/
Milyen fajta hörcsögökről van szó?
Amikor nekem lefialt az anya hörcsög és felnevelte a kicsiket akkor én mindegyiket megtartottam, biztosítottam mindegyiknek saját ketrecet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!