A nőstény hörcsögöm folyamatosan bántalmazza a hímet amikor össze eresztem őket. Mit tegyek?
Valódi tenyésztővé akarsz válni vagy csak felelőtlenül szaporítani akarsz???
(Mert ha az előbbi, akkor miért itt kérdezel, miért nem fordulsz szaktanácsért azoknak a tenyésztőknek valamelyikéhez, akiktől a hörcsögeid vettek??? Ha meg nincs ilyen "mentorod", és esetleg ellenőrizetlen vérvonalat akarsz továbbvinni, azt ne tedd! - Ha tényleg tenyészteni akarsz, arra alkalmas állatokat szerezz be, és ahonnan veszed az állataid, kérj fel egy tenyésztőt mentornak!)
Utolsóval értek egyet. Én is tenyésztőtől hoztam két hörit, akik ük rokonokig visszavezetve nem rokonok. Megvártam a lánynál a három hónapos kort, aztán rácson keresztül szoktattam őket össze. Élesben még nem találkoztak, hagyok nekik időt ismerkedni.
Ne szaporits ész nélkül, főleg úgy, ha a hörik testvérek, mert akkor a kicsik betegek és vérfertőzöttek lesznek...
9 éve dzsungitartó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!