Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A szívemre vagy az eszemre...

A szívemre vagy az eszemre halgassak?

Figyelt kérdés
Szóval.nagymamámnál van egy csapat nyuszi amiknek elpusztult az anyjuk ezert mama eteti őket.a nyuszik most kb. Tenyérnyi nagysaguak. Az egyikbe azonnal beleszerettem es kertem hogyha legkozelebb találkozunk megkaphassam a nyuszit.(azért nem hoztam el akkor mert gondoltam jobb lesz neki ha ilyen kicsin a társaival marad)viszont elbizonytalanodtam,ugyanis van egy másik nyuszim is es nem szeretnem ha egy masik miatt kevesebb idom jusson ra.viszont azt nem szeretnem ha idehoznam es az egyiket kesobb odaadnám valakinek mert nincs ra idom.két nyuszi ketszer annyi felelősség stb..stb.az eszem aztmondja hogy ne hozzam el,de a szivem pedig az igenre szavazok.ti mit tennetek? 14/l
2015. júl. 9. 22:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Dontottem :) hetvegen jo a nyuszó :)
2015. júl. 10. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!