Melyik állatot válasszam? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szeretnék egy kis emlőst, csak nem tudom melyik a legjobb választás.
Egér, süni, hörcsög, tengerimalac a választék. Szüleim benne vannak, csak szeretnék tapasztalatokat kérni.
Az, hogy éjszakai állat nem probléma, talán kisebb előny.
Utánuk olvastam, de keresek majd tenyésztőt és kérdezek tőle, de ha megvan, az interneten is jobban utánaolvasok. Köszönöm a segítségeket!
2015. jún. 17. 22:27
12/13 anonim válasza:
Hörcsög. Az több mindent tud :D. Az enyém mikor még kicsi volt mindig a ketrec tetején lógott, meg neki nem szoktam berakni házat mert Ő maga csinálja meg. Mint a kutyák mikor vermet ásnak ő is csak a forgácsot egy helyre húzza. És ott szokott aludni. Szoktam be tenni törlőkendőt( persze ami nem illatos) és azt tépdesi. Szerintem Arany hörcsög a megfelelő választás. Több ideig él és jobban kézhez tudod venni mert egy törpehörcsög bizonyára kicsi de cuki egy aranyhörcsög is tudja mind ezeket. Most nem azt mondom h a törpe hörcsög rossz, de mivel nekem arany hörim van ezért saját tapasztalatból mondom. Ugye nem lett hosszú? (Ha valami kérdésed van Privátba írj vagy nyilvánosba)
13/13 anonim válasza:
A tengerimalac nem büdös! 3 naponta takarítom es semmi szaga!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!