Patkány nem játszik? :D egerem is volt már, de nagyon picik, és nem olyan okosak mint a patkányok, hörcsögöm is volt már, de nem lehetett rendesen kézhez szokatni és amit csak tudott behúzott magának a ketrecbe és szétrágta, tengerimalacom nem volt még, viszont többségében negatív tapasztalatokat hallottam ismerősöktől. A sünik viszont nagyon aranyosak, szeretem őket, de viszont annyira nem lehet őket dédelgetni :D ezek közül szerintem az egér, de ha gondolod nézz utána a patkányoknak, meg a csincsilláknak is. Ők nagyon édesek :)
2015. jún. 17. 22:54
3/13 anonim válasza:
A sunit nagyon nehez gondozni. Neki 2 naponta hust kell foznod es minden nap bogarakat adni, es o ugye telialmot is alszik(de nem mindegyik fajta)
A tengerimalac NAGYON budos.
Nekem volt egerem es hogy mondjam finoman hogy felesleges.
En nagyon ajanlom a degut es a torpenyuszit!
2015. jún. 17. 23:10
4/13 anonim válasza:
Nekem egereim pontosabban mongol futóegereim vannak. Nagyon barátságosak és aranyosak ahogy kis kenguruk módjára két lábon állva figyelnek.
A sima egereknél kevésbé szagosak (természetesen rendszeres takarítás mellett).
Kb. óránkét váltogatják az alvást és az ébren létet így nappal is fenn vannak illetve alszanak is és éjszaka ugyan így.
2015. jún. 17. 23:13
5/13 anonim válasza:
Nekem vízilóvam van. Bátran ajánlom
2015. jún. 17. 23:41
6/13 anonim válasza:
Tengerimalacnál annyi a nehéz, hogy 100-50-es hely kell neki, és minimum kettő példány, amelyek természetesen azonos neműek
2015. jún. 17. 23:41
7/13 anonim válasza:
Én hörcsögöt választanék.
2015. jún. 18. 08:25
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors és hasznos válaszokat, eddig sünin gondolkodtam, de azthiszem patkány vagy egér lesz :)
2015. jún. 18. 10:44
9/13 anonim válasza:
Én a hörcsögöt, vagy egeret ajánlom.
A patkány a barátnőméknél nagyon nehezen szokott kézhez, és büdös is volt.Az egereim viszont rögtön szelídek voltak, bár elég büdösek. A hörcsögnél több idő kell a kézhezszoktatáshoz (nekem 2 hét) , de nagyon tiszta állatok, és nagyon aranyosak :)
2015. jún. 18. 12:34
10/13 anonim válasza:
Nekem mindkét törpehörcsögöm 1-2 nap alatt kezes lett (jó tenyésztőtől kell venni - természetesen el vannak különítve). A sünhöz, tengerimalachoz képest kisebb helyigényű, nem kell fajtárs neki (sőt, nem a legtöbb fajtánál nem is szabad többet tartani), az etetése nem probléma, sem a beszerzése sem a tartása nem vágja földhöz az embert anyagilag, akkor sem, ha minőségi cuccokat kapnak. Viszont nagyon aranyos ki szőrmókok. Már egy közepesen aktív példányt sem úgy kell elképzelni, hogy szunnyad a faforgács alatt (persze azért megesik az is). Én pl. minden reggel minkét hörcsögömet leellenőrzöm, ha látják, hogy odamegyek, kijönnek a kuckójukból:), és "lelki életet élünk" - ha nem vagyok késésben:(. Viszont valamennyire alkalmazkodtak, nem alusszák át a napot és éjjel sem zajosak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!