Tengerimalacot vagy nyuszit?
két lánykát szeretnénk, hogy ne unatkozzanak :) névleg a két ovisomnak, de nyilván enyém lenne a gondozás oroszlánrésze. Macskám, kutyám már volt (azokat most nem tarthatunk), rágcsálóm viszont még soha.
Adjatok tanácsot légyszi
Nekem mindkettő volt/van, de nyúlpárti vagyok, a malacokat annyira nem szeretem. Neked mégis inkább a azokat ajánlom, mert a nyuszik ennyi idős gyerekeknek nem valók, akármennyire is szépen viselkednek az állatokkal. Ha mégis nyúlra esne a választás, akkor legalább kosorrút, mert az a legszelídebb, leginkább gyerekek mellé való fajta. Szinte olyan amúgy, mint egy kutya. Ajánlom ezt a tenyészetet: [link] mert minden nyuszi nagyon szép, egészséges és kézhez van szoktatva.
Azért javaslom inkább a tengerimalacot, mert azt mégis könnyebben kézbe vehetik, simogathatják, játszhatnak vele. Kisebb helyet foglal, kevesebb takarítást igényel, nem kell oltani stb.
hangosabb az átlagnál :(
és nem ház, csak egy 2,5 szobás panel, ahol közös szobájuk van, oda szántuk volna az állatkákat... de ezt akkor még át kell gondolni.
a legnyugisabb tán a dolgozó, ott maximum filmet nézünk, vagy pötyörészünk a gépeken, viszont az a legmelegebb szoba.
az étkező-nappaliban nincs nyugi, lévén, hogy ha otthon vagyunk ott mindig van mozgás, meg játszás... viszont ideális sarkot tudnék nekik csinálni, szellőzik is rendesen ez a helyiség.
A mi gyerekszoba volt az eredeti ötlet, szintén jó klímájú, jól szellőző, viszont ugye zajfaktor tekintetében kb mint a nappali-étkező, sőt, picit talán többet vannak itt a gyerkőcök.
szerintetek?
A dolgozóban nem lehet valahogy picit hűvössebbet csinálni? Mennyire meleg az a meleg?
Gyerekszobába semmiképp se tegyétek!
A malackákat nagyon tudom ajánlani mert kisebbek és sokkal egzotikusabbak és könnyű tartani őket.
És dorombolnak amikor simizik őket. :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!