Ha veszek egy kölyök nyuszit és egy kölyök tengerimalacot tarthatom őket egy ketrecben? Nem bántanák egymást?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 11. 08:51
2/10 A kérdező kommentje:
tényleg? Pedig nekem tegnap azt mondta az állatboltos,ha kiskoruk óta együttvannak,nem bántják egymást és jól megvannak együtt.
2010. ápr. 11. 09:02
3/10 anonim válasza:
Ne tartsd őket egy ketrecben, a nyuszi akaratlanul is megrúghatja a malacot, amibe akár el is pusztulhat.Az, hogy sok kisállat kereskedésben együtt tartják őket, nem jelenti, hogy ez jó is az állatoknak. Ráadásul nem tudnak egymással rendesen kommunikálni, nem ugyanaz a napirendjük stb. Inkább vegyél két nyulat, vagy két tengerimalacot, sokkal boldogabbak lesznek. A malactartásról van egy jó honlap www.gemon.ro, ha a malac mellett döntesz,a törpenyulakról is biztosan találsz hasonló oldalt.
4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm. :) De olyan édesek,nem tudnék választani a kettő közül. Bár most nem is nagyon aktuális,mert van 1 tengerimalacom. :D
2010. ápr. 11. 09:11
5/10 anonim válasza:
nekem ugyanez a párosítás van. amikor féléves volt a malacom vettem mellé egy édes törpenyuszit. a kisállatboltban is ugyanígy tartották.
6/10 A kérdező kommentje:
:) Nem mutatsz róluk egy képet? biztos nagyon édesek :) És nem bántják egymást?
2010. ápr. 11. 09:24
7/10 anonim válasza:
nekem is van egy röfim, és kapott 2 éve egy asszonyt és nagyon jól megvoltak. Azóta sok kis tengerimalac született, csak sajnos elkellett adni őket mert nem tudtunk nekik elég helyet biztosítani. A tengerimalac a nyúl rokona, de bántanák egymást azt olvastam. Tényleg nagyon cukik, de a ha már van egy tengerimalacod akkor szerintem maradj a tengerimlac mellett.
8/10 anonim válasza:
én azért válaszottam a tengerimalac és a nyuszi kombinációt ugyanis hím tengerimalacom van és ha nöstényt vennék akkor kölykök születnének, ha vennék hímet akkor verekednének (kivéve ha ugyanabbó laz alomból van). ezért a megoldás: egy édes-mézes törpenyussz.. imádnivaló meg kell zabálni azt a cuki szőrös buksiját...
9/10 anonim válasza:
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szép a malacka :D
2010. ápr. 11. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!