Jöhőhéten kapok egy toy oroszlánfejű nyuszit és egy tengerimalacot, már van egy tengerimalacom. Szerintetek hogyan építessek nekik házat egy nagyot vagy mindenkinek egy kissebbet?
Figyelt kérdés
2009. okt. 17. 10:19
1/2 anonim válasza:
Szerintem ha jól kijönnek egymással,akkor lehetnek együtt,DE:
- akkor elég nagy házat kell építeni :-)
Fontos,hogy mindketten jól elférjenek(bár gondolom azért kiengeded őket néha szaladgálni)
- Nálunk a tengerimalackák is külön voltak,viszont értelemszerűen egy-egy kisebb terráriumba trónoltak :-)
De irigyellek,hogy ilyen aranyos kis állatkák lesznek a közeledben :-P
2/2 anonim válasza:
Én is úgy gondolom amit az előttem levő mondtott bár voltunk a családdal egy évvel ezelőtt egy ilyen mindenféle állatszépségversenyen és ott malacok is voltak és megkérdeztem tőlük hogy,a nyuszimat meg a tengerimalacomat össze tehetem -e. És ott az a személy azt mondta hogy nem szabad mert valamiféle betegséget kaphat el a tengerimalac a nyuszitól. De viszont máshol meg mindig azt írják,mondják hogy nyugodtan összetehetem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!