Nagyon gond ha a fűegeremet forgács aljzatban tartom terráriumnál forgácsot használok? széna is van
Figyelt kérdés
2015. jan. 10. 16:12
1/3 anonim válasza:
Én eddig minden rágcsálómat forgács alomban tartottam. Persze figyeltem, hogy pormentes jó forgács legyen. Lehet amiatt volt mindig jó az alom, mert nem boltit vettem hanem egy ismerős asztalostól hoztam mindig, a nagy darabos, szép alomanyagot.
2/3 anonim válasza:
A fa alom még akkor se a legjobb ha jó minőségű. inkább papír almot használj de azt akár csinálni is tudsz.
3/3 Sebok válasza:
enyémek ketrecben vannak és forgács az alja.papír almot nem ajánlom mert a puha papírt lenyelhetik.wc-papír,szalvéta(van aki azt tesz be nekik) De pl az enyémek imádják ledarálni a wc-papír gurigát és brutál méretű várat raknak össze és miután oda nem is pisilnek csak az oldalsó részt kell takarítani ez megy egybe kivehető.Széna,szalma,lucerna nálam imádják és nyáron sztem elég könnyű beszerezni.egy kockabálát pk 400-500ft ha más nincs :) de ha széna van az enyémek egy vastag maréknyit fél nap alatt leaprítanak minden nap tegyél be nekik belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!