hát répával és magkeverékkel...pár napja van meg :)
2013. febr. 20. 21:52
4/15 anonim válasza:
Most ez komoly? Legalább felkészülhettél volna, mielőtt magadhoz veszel egy állatot. A magokat sürgősen felejtsd el, nem madár. Széna
mindig legyen előtte KORLÁTLAN mennyiségben, és napi kétszer egy kis marék TÁP! Ha megengedheted magadnak, akkor Versele Laga Cuni Complete tápot vegyél. A répa is csak kiegészítés néha.
Nekem a nyuszi a WC-ben lakik, külön szobája van, oda betettem egy macskalom tálcát, és bele pelletet.
Először bogyózott mindenhova, de a kakáját felsöpörtem és beszórtam a pelletre. Azóta tudja hogy oda kell menni. Okos nyuszi :)
2013. febr. 20. 22:50
6/15 anonim válasza:
Hja egyébként nem szoktam rácsukni az ajtót, hanem keresztbe az ajtófélfa aljába beraktam egy kb 40cm magas bútorlapot. Azt át tudom lépni ha bemegyek, de a nyúl nem jön ki rajta, max ha elveszem a lapot, hogy rohangásszon kicsit. Na de így teljesen szobatiszta. Vissza is szokott menni saját magától a kis helyére, és olyankor visszateszem a lapot. A macska tálat meg nem nehéz kiönteni.
2013. febr. 20. 22:56
7/15 anonim válasza:
A széna tényleg nagyon fontos! Ha eleget eszik belőle, sokkal szárazabbat bogyózik, így a szaga is sokkal halványabb.
2013. febr. 20. 23:57
8/15 Emyke031 válasza:
Ha megfelelően eteted majd enyhül a szaga is! SZÉNA-ez mindig legyen előtte, ill. víz is! /Majd ha lesz fű is (tiszta, megmosott, letörülgetett-ehhez majd fokozatosan kell szoktatni)/ répa, alma, narancs, mandarin, fehérrépa(a répák zöldje is),zeller(zöldje) saláta, paprika, paradicsom (pici SZÁRAZkenyér-csemegének), ha még pici a nyuszi, akkor napi 2X kis marok NATÚR zabpehely is mehet!
2013. febr. 21. 05:34
9/15 Hillen válasza:
Naponta kell takarítani és az alomtól is függ minden.
Ne csak répát adj neki,mert abba sok a cukor és baja lehet.A nyuszik 70% élelme a széna.Abból minden pillanatban kell előtte lenni.Adj neki tápot,amit egy kis kukoricával is keverhetsz.De ne sok kukoricát adj neki,mert bélcsavarodása is lehet.
2013. febr. 21. 08:09
10/15 anonim válasza:
Az alom fapellet legyen!
A táp Cuni Complete.
Ha ivaros, vagy büdös, naponta cseréld az almot!
Ha gondolod, ivartalanítsd!
Citrusokat, puffasztó dolgokat tilos neki adni!
Ágakat adhatsz neki rágcsálni, de vigyázz, mert van, amelyik mérgező!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!