Forgács helyett széna?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Közel két éve van egy törpenyuszim, eddig forgácsot használtam alomnak, de állandóan azt ette és olvastam hogy árt neki, így váltottam szénára. Az a problémám hogy nem igazán értem hogy tudom almozni.. Ti hogy szoktátok? Előre is köszi a válaszokat.
2013. jan. 3. 19:00
1/16 anonim válasza:
Én nem szénát használok alomnak (szénát csak eszi), hanem fapelletet, sokkal jobb a nedvszívó képessége, megköti a szagokat is.
Én ezt ajánlom mindenkinek! :)
2/16 anonim válasza:
Fapellet. Lassan írom: f-a-p-e-l-l-e-t. :)
Tessék már tudomásul venni, hogy azért létezik a google, hogy megtudj többet arról, amivel foglalkozol.
3/16 A kérdező kommentje:
Elsőre is felfogtam ;)
Eddig még nem is hallottam/olvastam erről, csak a szénát javasolták mindenhol.. Köszi a válaszokat!
2013. jan. 3. 19:46
4/16 anonim válasza:
Szénát tuti nem írnak sehol, max szalmát, de azt se nagyon hinném.
5/16 A kérdező kommentje:
Másnál is azt láttam, de inkább ne menjünk bele! Nyuszimból kiindulva nehezen tudom elhinni hogy ezt a fapellet ne rágná, de mindenképp kipróbálom :)
2013. jan. 3. 19:58
6/16 anonim válasza:
Olyan mint a por a víz hatására, nem nagyon fogja rágni, főleg ha csak a wcben van.
7/16 anonim válasza:
Szénának nincs semmi nedvszívóképessége, egyből berohad és büdös lesz.
8/16 anonim válasza:
nálam a pelletet is rágcsálják, de nem eszik meg.
9/16 A kérdező kommentje:
Igen, észrevettem :/ Holnap az lesz az első dolgom hogy fapellet veszek. Nagyon köszönöm!
2013. jan. 3. 20:13
10/16 A kérdező kommentje:
Jó tudni, köszi :)
2013. jan. 3. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!