Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Forgács helyett széna?

Forgács helyett széna?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Közel két éve van egy törpenyuszim, eddig forgácsot használtam alomnak, de állandóan azt ette és olvastam hogy árt neki, így váltottam szénára. Az a problémám hogy nem igazán értem hogy tudom almozni.. Ti hogy szoktátok? Előre is köszi a válaszokat.

2013. jan. 3. 19:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Az én nyuszim csak először kóstolta meg, most már tudja mi az :)

Érdemes elmenned a tescoba, én ott szoktam venni pelletet a gyújtós részlegen (csak figyelni kell, hogy nehogy gázolajjal átitatott legyen - bár ott még ilyennel nem találkoztam). Sokkal olcsóbb, mint a Fressnapfban...

15 kg-os zsák 1500Ft körül van.

2013. jan. 3. 20:17
 12/16 A kérdező kommentje:
Hú, nem győzöm megköszönni :) Sokat segítettetek.
2013. jan. 3. 20:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen :)

Vagy ha esetleg pesti vagy, tudok ajánlani egy tenyésztőt is, akinél olcsóbban van pellet, nyuszi eledel, mint bárhol máshol :)

2013. jan. 3. 21:06
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi, de sajnos nem vagyok pesti.
2013. jan. 3. 21:39
 15/16 anonim ***** válasza:

A nyusziknak nem árt a tiszta, natúr forgács, ahogy a fapellet, szalmapellet se. A cellulózt simán megemésztik.

De a szobanyuszik tartása fapellet nélkül, gázos dolog lehet! :D

A Baumax, Obi is árul natúr fapelletet, 1200,-/15 kiló körüli árban

2013. jan. 4. 10:13
 16/16 A kérdező kommentje:
Azt hittem eleget tudok, de úgy látszik mégse. Köszi a választ :)
2013. jan. 4. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!