Hörcsög tényleg nem társas lények?
egyedül élnek de attól is függ hogy milyen faj
van amelyik jobban el van társasággal főleg ha kiskorától...
A dzsungáriai törpehörcsög és az aranyhörcsög(ami bármilyen meglepő, de megegyezik a szíriai aranyhörcsöggel) kifejezetten territoriális állat, így CSAK ÉS KIZÁRÓLAG egyedül szabad őket tartani. 99%, hogy összeverekszenek, ha elérik azt a bizonyos kort, és csúnyán megsebzik, vagy meg is ölik egymást.
Ők a leggyakoribb hörifajták.
Mostanában kezd elterjedni a roborovskii t.h., amik kiskortól egynemű párokban tarthatók, itt 99% esély van arra, hogy NEM fognak összeveszni.
Ezentúl még a campbell t.h., ami egyelőre nagyon ritka, szintén általában tartható együtt megfelelő helyet adva nekik.....
Van még a Kínai t.h., ami egyedül szeret inkább lenni, de nagyon-nagyon ritka Magyarországon, így nincs róluk túl sok információm.
nekem összeverekedtek a dzsungáriai hörieim. fiu+lány
a lány meghalt a pocakjában lévő kicsikkel. amikor kitakaritottam a véres almot találtam néhány ujjat meg a lány farkát. ugyhogy szentem külön tartsd őket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!