Roland1404 kérdése:
A hörcsögöm nagyon büdi lehet ellene tenni valamit?
Figyelt kérdés
2014. szept. 23. 20:45
1/8 anonim válasza:
Igen. 2-3 naponta kitakarítod a helyét, új almot teszel alá.
2/8 anonim válasza:
3 Naponta kitisztítod a fészkét . Nekem is van hörcsim de amikor már amennyire meleg van , kibírod tenni a szabadba(a ketreccel együtt).
3/8 A kérdező kommentje:
rendbe én két hetente szoktam vagy néha hetente, de attól a horcsogot kiveszem akkor eléggé büdi és még egy kérdés ha nagyon nagyon dagi lesz valami baja? Mert raktam be neki mókuskereket magokkal és répával szoktam etetni, de kis dagi lett nekem nincs bajom vele, mert így cukibb szerintem, de nem lesz semmi baja, mert nagyon a szivemhez nőtt már!
2014. szept. 23. 20:53
4/8 A kérdező kommentje:
hát úgy szoktam csak van cicám és kertesházban lakok én szivesen hagynám a fűben is de kiskutyusa is van tesómnak ami minden mozgó dologra rámegy. :(
2014. szept. 23. 20:54
5/8 julcsika01 válasza:
ha hím nemű akk nem tudsz mit csinálni.
ha nőstény akkor meg nem lehetne annyira büdös ,mertnekem mindkettő volt es a hím naon büdi ,de a nőstény meg szagtalan volt.
én hetente kétszer megúsztatom a (fiu) hörimet es hetente pucolom a ketrecet domestossal (mert télleg naon büdi)
ha idöm nincs is rendesen kipucolni akkor csak zacskóval kimerem az almot és ujat szórok bele
7/8 anonim válasza:
Helyes takarítás mellett - a 2 hét nagyon nem helyes - egyik sem büdös, feltéve, ha egészséges is.
A hímek semmivel sem büdibbek, mint a nőstények. Ha cukorbeteg, akkor lehet kövér és büdi a pisije, de ha két hétig hagyod ázni a pisijében, akkor ne csodálkozz, hogy büdös.
8/8 anonim válasza:
Minden nap ki kell szedni a pisis almot és friss forgácsot halmozni a helyére, romlandó ételeket is naponta ki kell szedni és frisset tenni helyette és kb. hetente az egész ketrecet alaposan ki kell takaritani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!