Egy nyúl vagy egy tengerimalac az okosabb?
Szerintetek?
Az én nyulaim máig se tudják a nevüket, de amikor a barátnőm szólítja a malacait, akkor ők felkapják a fejüket.
Vagy ha én felidegesedek rájuk és dörömbölök, ők le se "kakilják". De ha a barátnőm csinálja, akkor a malacok már futnak.
Lehetséges, hogy egy malac okosabb, mint egy nyúl?
A malacok se tudják a nevüket, csak a barátnőd hangját ismerik fel.
A mi nyulunkkal állandóan foglalkozva van 3 éve, de a nevét nem tudja. Ha én szólok neki, akkor az én hangomra reagál, de ha egy számára idegen szólítja a nevén, arra nem. Tehát a hangot ismerik fel, nem a nevüket.
érdekes, a környékünkön szinte mindenkit megkérdeztem, és azt mondák, hogy az ők nyuszijaik sose hallgattak a nevükre.
Amúgy látszik, hogy unatkozol, és vitatkozni akarsz...
A hangra jön elő, nem a nevére. Vagy úgysi előjön, ha más szólítsa a nevén?
Vagy a te hangodra előjön, bárhogy is szólítod?
Amiket tud:
Fel-két lábra áll
Körbe-megfordul
gyere-követ
Haza-visszamegy a ketrecébe
Le-lemegy az ágyról (nem szabad felmennie, de próbálkozik)
Ide-közvetlenül elém jön
buksi-tartja a fejét simogatásra
De persze biztos csak kitalálom, mert én foglalkozok a nyuszimmal, te meg nem. ;)
83%-os te nagyon felvágsz/ nagyra vagy magaddal.
ha már nem is a kérdésre válaszolsz, akkor legalább ne menőzzél a semmivel, ami senkit se érdekel. veled ellentétben én takarmányállatként tartom...
na meg a hang...már én is szólítottam a malacokat a nevükön és felkapták a fejüket. szóval...ezt neked...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!