Segítség! Lenne egy nagyon nehéz döntésem. Mit javasoltok?
Van nekem egy hullámos papagájom,50 literes akvárium,két nyulam abból egyik a lakásban van,egyik a garásban,és volt egy kis rozettás tengeri malackám,aki elpusztult múlthét szerdán,nagyon szomorú vagyok,és anyukám azt mondta hogy vesz nekem egyet helyette.
Azt mondtam neki,hogy oké.
De átgondoltam a helyzetet,és inkább azt szeretném,hogy hadd jöjjön fel Maszat (így hívják a kis drágaságot ) és apukám azt mondta ,hogy akkor inkábbMaszat minthogy egy ujabb büdi lény.
Anyával még ezt nem beszélztem át.
Viszont van még egy kis nagy probléma:
Hogy én inkább tengerimalacos vagyok mint nyulas, szóval nagyon szeretnék egy kis cocit.
De minek vegyünk ha Maszatnak se tudtunk (eddig) megfelelő gondozást adni?
Félre ne értsetek,csak annyi,hogy Maszat csak unatkozik,meg félhomályban van,de ezen kívül mindene megvan.
Csak nem tudok dönteni.
Ti mit javasoltok?
A maszat egy nyúl,nem papagáj.Pityuka a papagáj a konyhában van.
De köszi :D
A tengerimalacot tilos egyedül tartani. A saját FAJtársára van szüksége. Pont annyira nem tud kommunikálni a nyusziddal, mint egy aranyhallal. Egy tengerimalacod semmilyen körülmények között ne legyen.
Teljesen egyértelmű a döntés, háziállatot nem tartunk a garázsban és a pincében sem. Ha unatkozik, félhomályban van, (a fűtést már ne is kérdezzük meg) akkor NINCS MEG MINDENE! Egyetlen jó döntés van, minden házikedvenc költözzön be az őt megillető körülmények közé, a garázst meg a lomoknak és a kocsinak hagyjátok meg, mert oda az való. Új kedvencre semmi szükség, inkább a mostaniak igényeit elégítsétek ki tisztességesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!