Ghtyshd kérdése:
Nyúl és tengerimalac hogy viselkedik együtt? (Csak tapasztaltak írjanak! )
Figyelt kérdés
Kérem csak olyanok írjanak, akik már próbálták/ akarták együtt tartani őket.
Ne (!!!) írjon olyan aki csak tippel, vagy azt olvasta valahol stb...
2014. júl. 28. 19:41
1/24 anonim válasza:
Ha a nyulat és a tengerimalacot egy helyre rakod szétszedik egymást.A nyúl hatalmasat rúg,a tengerimalac meg hatalmasat harap,így ha összekapnak az egyik előbb utóbb kipurcan :/
2/24 anonim válasza:
Tök jól elvannak együtt. Nálunk is így vannak már kb. két hete.
3/24 A kérdező kommentje:
# 2 Tapasztalatból írtál?
2014. júl. 28. 19:51
5/24 anonim válasza:
A nyúl halálra rúgja a malacot, ráadásul az etetésük is épp annyira tér el, hogy nem jó együttartani őket.
Ha te vagy az óriásnyulas, akkor föleg ne tedd össze őket, mert biztos halál a malacnak.
6/24 anonim válasza:
# 6...tapasztalatból írsz? és milyen óriásnyulas?
7/24 anonim válasza:
rám gondolsz? amikor óriásnyulast emlegettél?
8/24 anonim válasza:
mert, amúgy igen én vagyok..., de itt arra vagyok kíváncsi, hogy mások akik próbálták, azok mit tapasztaltak
9/24 anonim válasza:
Ismerősöm tartotta együtt őket, de úgy összeverekedtek, hogy végzetes lett, sajnos:( ne rakd össze őket.
10/24 anonim válasza:
Én nem raktam őket egy ketrecbe, csak az ágyamra. Összetalálkoztak, pár másodperc merev nézés, majd olyan verekedés lett belőle, hogy alig lehetett őket szétszedni.
Ne lehet együtt tartani őket.
A legszelídebb nyusziból is előjöhet a Rambo-énje...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!