Melyik a legjobb törpenyúl? (Többi lent! )
Tenyésztőtől, vagy kisállatkereskedésből érdemes inkább venni?
Ha tenyésztő, akkor melyik a legjobb/legmegbízhatóbb?
Melyik a "legjobb" fajta törpenyúl? Milyet érdemes vásárolni?
Tapasztalatok/vélemények jöhetnek! :)
Köszönöm a válaszokat!
Az összes általatok említett tenyésztőt meg fogom nézni! :)
Igazság szerint nekem is a kosorrú a legszimpatikusabb, de a holland fajta is nagyon aranyos. :)
Még arra is kiváncsi lennék, hogy lehet kapni nekik külön WC-t. Na de honnan tudjam, hogy mikor kell neki kimennie? A külön WC nem csak akkor használ ha egész nap szabadon van?
Ohh értem, köszönöm szépen! :)
És ezt a WC-t mivel érdemes "kibélelni"? Hallottam már, hogy alommal, de pelettel is lehet....melyik a legjobb nedvszívó tulajdonságú anyag erre a célra?
És a ketrecbe milyen anyagot érdemes a nyuszi alá rakni? Melyik a legjobb neki?
Rendben, köszönöm! :)
Azért kérdeztem, hogy a ketrecbe mi kell alá, mert több helyen is olvastam, hogy faforgácsot raknak alá meg egy kis szénát, mert hogy a nyulak nagyon szeretnek rendezkedni, és így be tudja "rendezni" magának a saját ketrecét...
Értem! :) Akkor úgy látom az a legjobb ha nincs alatta semmi, csak a WC-jében legyen pellet...
Még egy kérdés... Az problémát jelent, ha a ketrece nem a földön van? Mindenképp a földön kell lennie, vagy magasított helyen is lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!