Melyik a legjobb törpenyúl? (Többi lent! )
Tenyésztőtől, vagy kisállatkereskedésből érdemes inkább venni?
Ha tenyésztő, akkor melyik a legjobb/legmegbízhatóbb?
Melyik a "legjobb" fajta törpenyúl? Milyet érdemes vásárolni?
Tapasztalatok/vélemények jöhetnek! :)
Tenyésztő!!!
Mi Tatabányán vettük
Nem tudom mi alapján szeretnéd a legjobbat, nekünk holland törpenyuszink van, én direkt állófülűt szerettem volna, mert szerintem nagyon aranyosak a kis álló füleikkel, főleg amikor fülelnek :)
Sziasztok! :) köszönöm mindegyikőtöknek a válaszát!
Az már biztos, hogy tenyésztőtől fogom venni!
Hosszúszőrűt semmiképp sem szeretnék, szóval a kosorrú törpe és a holland törpe van előtérben. Viszont hallottam valami "rex" törpenyúlról is, aminek állítólag extra bársonyos, selymes bundája van. Ez igaz?
Egyébként milyen élettartammal számolhatok?
Rendben, köszönöm! :)
Utolsó előttinek üzenem, hogy már elkezdtem az infógyűjtést, tudom, hogy egy állat milyen felelőséggel jár, addig nem is veszem meg, amíg nem tudok róla mindent, és nem vettem meg hozzá minden szükséges dolgot. Volt már 3 kutyánk, szóval nem ez lesz az első állatom, csak a kisemlősök terén lesz az első... Pont hogy ezért kérdeztem rá a "legjobb" dolgokra, mert a lehető legjobban szeretnék dönteni.
Utolsónak: igazából nem a szőre selymessége a legfontosabb de mégiscsak kellemesebb egy puhább szőrű nyuszit simogatni..
Viszont még lenne egy kérdésem. Azt olvastam, hogy lehet venni emeletes ketrecet is nekik. Ebbe érdemes belefektetni? Vagy fölösleges, mert elég egy sima ketrec is?
Mindenképp tenyésztő! Én ajánlom még a makkocska, a hunny-bunny és a jollyjumper tenyészetet is:)
Nincs ilyen, hogy "legjobb fajta" törpenyúl..ismerősöm az állófülűekre esküszik, van, aki a rexekre. Nekem a rexek pl. abszolút nem tetszenek, szerintem fura fejük van:D nekem kosorrúm van, szerintem ők a legcukibbak:) szóval ez abszolút ízlés kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!