Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tarthatom a görényem kutyákkal...

Tarthatom a görényem kutyákkal eggyütt is?

Figyelt kérdés
Úgy hogy csak néha 1-2 napra találkozna velük, és 1-2 és néha 3 kutyával is találkozna. A kutyák közül pedig az eggyik nőstény.
2009. dec. 26. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hello!

Szerintem egyértelműen tarthatod...De az állatok természetétől is függ ez.Meg attól is,hogy a hím kutyáid mennyire területvédősek...Bár ha figyelsz rájuk eleget,és megérteted a kutyákkal,hogy a görit nem szereted jobban,mint őket,akkor menni fog az összeszokás...

2009. dec. 26. 14:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze.Ha nem vad kutyák semmi gond nem lesz.:)
2009. dec. 26. 14:41
 3/6 anonim válasza:
100%

Bartánőmnek volt egy görénye 5 percre hagyta ott a kutyákkal,mire visszament széttépték szegényt:S

De persze szerintem is függ a kutyák természetétől..

2009. dec. 26. 15:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Mégvalamit hozzátennék az egyik hím Németjuhász fajtájú játékos kutya.
2009. dec. 26. 20:27
 5/6 A kérdező kommentje:
De ha ott vagyok a görénnyel vagy előtte megszagoltatom a görényt a kutyákkal elkerülhető a széttépés?Van erre valami megismertetési trükk?
2009. dec. 26. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Tarthatod..mondjuk nekem nemjött össze,mert vittem sétálni görényt,és megharapta a kutyám orrát xDDDD
2010. jan. 3. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!