Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tarthatom a görényt bérházban is?

Tarthatom a görényt bérházban is?

Figyelt kérdés
2009. dec. 26. 10:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Persze!

Lényegében ugyanúgy tarthatod, ahogy macskát tartanak az emberek, nagyjából ugyanazt is eszi.

Azért szerintem ha néha leviszed sétálni - sokszor látni ilyet - annak nagyon fog örülni. :-)

2009. dec. 26. 10:57
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

nemtudom. nálunk, jó bár a családom állatszelídítő,de nálunk kint van mind a 28 görény a kertben. van ketrecük, de kifutójuk is van nekik. megszokták. szeretnek ásni, tehát vigyázz mert kiássák a virágokat is a cserépből.

jó görényezést.

2009. dec. 26. 11:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező gondolom az albérletre célzott a bérházzal nem? Hogy albérletbe lehet-e tartani görényt. Ha erre gondolt, hát akkor az albérletfüggő, és a főbérlőtől kell megkérdezni.
2009. dec. 26. 11:42
 4/11 A kérdező kommentje:

Sajnálom ha néhányan nem értették meg, hogy mi az a bérház.a béház másnéven blokk vagy albérlet.

Köszönöm a válaszokat. Ha valaki még hozá akar tenni ahhoz amit fent leírtak nyugottan hozzátehet, vagy küldhet nekem emailt.

2009. dec. 26. 11:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Az egyes vagyok:

légyszi akkor legközelebb albérletet írj, az egész más.

A bérház említésével előttem egy régebbi építésű, körfolyosós ház jelenik meg.

Albérletben csak akkor tarthatsz bármit, ha a főbérlő hozzájárul.

2009. dec. 26. 12:09
 6/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségetek, ha tudtok még valami trükköt vagy okosságot amit szerintetek tudnom kellene a blokkban tartható vagy nemtartható görényről írjátok meg nekem, vagy ide írjátok be.
2009. dec. 26. 20:33
 7/11 anonim ***** válasza:
59%
Ha az albérleti szerződésbe benne van az állat tartásának tilalma felejtsd el!Ha nincs kérdezd meg a tulajt,mert még van némi esélyed.....
2009. dec. 27. 08:03
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2009. dec. 29. 17:09
 9/11 anonim válasza:
100%
Hát ha nagyon nagyon szereted azt a görényt, és szüleid megengedik, akkor igen.De figyelned kell arra, h ott is ugyan ugy foglalkozz vele!!
2009. dec. 29. 18:37
 10/11 anonim válasza:
100%

helo. szerintem ne tartsd lakásban mert én is rosszul jártam sajnos.:)

én is azt hittem h lakásban úgy lehet tartani mint egy kertben de sajnos elég erős szaguk volt."/

2009. dec. 29. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!