Éjjel kint tarthatom a nyulamat szabadon a lakásban?
Ha szobatiszta és nyitvamarad neki elérhető helyen a ketrece, akkor csak oda fogja végezni a dolgát. Én azonban mégse ajánlanám, hogy szabadon engedd éjszakára. Lehet, hogy eltettél minden veszélyeset, de hidd el, nyúl előtt semmi sincs biztonságban. :)
Inkább ne csináld.
Igen, és igen.
Kiengedheted, de tuti mindent összeszar.
Az, h mindent összeszar -e, az csak szocializáció kérdése. Az enyém pl. visszajár a ketrecébe.
Szóval ha napközben kint van, és nincs semmi gond (se kaki, se pisi, sem olyan dolog, amit összerághatna), akkor kinthagyhatod éjszakára is.
Mielőtt nyulat szeretnél, kérlek olvass utána.
Ha gondolod, van egy összerendezett rövid tájékoztatóm a nyuszitartásról.
HA gondolod írj, privit, átküldöm.
Viszont légyszives: nyulat, csak nyúltenyésztőtől.
Van egy-két mini kosorrú tenyésztő, oket szívesen ajánlom.
Arrakészülj, rendszeresen oltatni kell őket.
Én nem merem kinnhagyni éjjelre, mert ha véletlen ráugrik a ketrecre, és beakad a lába, nem hallom meg.
Egy tapasztalt barátnőm is bezárja a nyuszikat a ketrecbe, amyg nem tud rájuk felügyelni (alszik, nincs otthon stb.). Jobb, hidd el a nyuszinak ésagazdinak is.
Némi tudatossággal nagyon könnyen lesznek a nyuszik szobatiszták. Enyémek csak a ketrecben bogyóznak,és az alomtálban pisilnek.
Utolsó: Nekem is el tudnád küldeni azt az összefoglalót? Én is gondolkozom a nyúlvásárláson.
Nagyon megköszönném!
Utolsó vagyok!
Szerintem ne hagyd kint éjszakára, bármi történhet vele. Ha szobatiszta akkor nem fog összevissza kakilni!
Küldtem egy mailt a mailcímemmel
Kérlek, arra válaszolj, mert itt pdf-et nem tudok csatolni
Örülök minden nyúltartónak
Tudok is most bébinyuszikat, és a Noé Állatotthonban is van örökbefogadható nyuszika.
Ha bármikor bármiben bárkinek segíthetek nyuszi ügyben, keressen bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!