Gondolkodom a patkányvásárláson. Milyen fajtát ajánlanátok?
17.47es!
A fehéregérről mondanál vmit? Miért ajánlod? Tapasztalatok, tartás, stb. Bár gondolom cica mellé az sem ideális... Köszi előre is!
Van cicám, van egerem, van patkányom.
Megszokták egymást, bár néha nézegetik egymást, de elvannak. Tehát lehet mind a kettő egyszerre.
Tényleg olcsóbb hüllőkajaként, mint rágcsálóboltban.
Elvannak egyedül is, de azért jobb szerintem őket úgy tartani, ha többen vannak. Fajta csak egy van amit árulnak tudtommal. Ezek között csak szín, szőrtípus, illetve a fül elhelyezkedése változó.
Göndört eddig csak tenyésztőnél, és itthon láttam, kereskedésben soha. Kopaszokért nem vagyok oda. Több színváltozat van, nálunk itthon is van több. Egyszínű, csuklyás, sziámi, husky. Most pl van egy furi, fehér pati fekete szemekkel :) Fül elhelyezkledése szerint dumbo, vagy sztenderd, véleményem szerint dumbo pofija helyesebb :)
ha utánaolvastál, akkor gondolom, tudod, hogy milyen helyen kell tartani, mit eszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!