Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Gondolkodom a patkányvásárláso...

Gondolkodom a patkányvásárláson. Milyen fajtát ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Mennyibe kerülnek? A tartásáról miket kell tudni? Egyedül vagy párban? És lenne egy olyan gondom (? ), hogy van egy szobacicám, ez kizárja, hogy patkányom legyen. Egyenlőre még csak ötletként merült fel a dolog. Utánanéztem a neten a tartásának, stb, inkább tapasztalatokra vagyok kiváncsi. Köszi előre is.:)
2009. dec. 13. 15:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ha midenképen akarsz rágcsálót akkor fehér egeret ajánlom csak ne fiut és lányt :S az enyémet egyáltalán nem ravarta
2009. dec. 17. 17:47
 12/15 A kérdező kommentje:

17.47es!

A fehéregérről mondanál vmit? Miért ajánlod? Tapasztalatok, tartás, stb. Bár gondolom cica mellé az sem ideális... Köszi előre is!

2009. dec. 20. 17:01
 13/15 anonim ***** válasza:

Van cicám, van egerem, van patkányom.

Megszokták egymást, bár néha nézegetik egymást, de elvannak. Tehát lehet mind a kettő egyszerre.

Tényleg olcsóbb hüllőkajaként, mint rágcsálóboltban.

Elvannak egyedül is, de azért jobb szerintem őket úgy tartani, ha többen vannak. Fajta csak egy van amit árulnak tudtommal. Ezek között csak szín, szőrtípus, illetve a fül elhelyezkedése változó.

Göndört eddig csak tenyésztőnél, és itthon láttam, kereskedésben soha. Kopaszokért nem vagyok oda. Több színváltozat van, nálunk itthon is van több. Egyszínű, csuklyás, sziámi, husky. Most pl van egy furi, fehér pati fekete szemekkel :) Fül elhelyezkledése szerint dumbo, vagy sztenderd, véleményem szerint dumbo pofija helyesebb :)

ha utánaolvastál, akkor gondolom, tudod, hogy milyen helyen kell tartani, mit eszik...

2010. jan. 22. 13:54
 14/15 anonim ***** válasza:
Bocs hogy későn írtam (én vagyok a fehéregeres XD) nekem sokáig voltam és imádtam őket,csak igen sok volt belőlük,mivel gyorsan szaporodtak :P De ha patkányt vagy egerett választasz akkor CSAK terráriumban tartsd nekem ilyen műanyag volt amibe be volt építve minden és majdnem szétrágták(1 ki is szökött ) a rácson is átpaszírozzák magukat!!!
2010. okt. 5. 18:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi.:) De azt hiszem mégis lemondok a rágcsálótartásról, mert 1) a suli mellett nem lenne rá időm, most fogok érettségizni 2) a szobacicusom egy átokfajzat.:D Nem kockáztatom, hogy megeszi, márpedig kitelik tőle, a kerti tónál is lerágta a békák fejét.:( Szóval majd ha lesz rá lehetőségem, talán akkor.:)
2010. okt. 6. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!