Gondolkodom a patkányvásárláson. Milyen fajtát ajánlanátok?
Nekem évekig voltak patkányaim, Pici Pata, DJ Bakfitty, és Bendegúz.
Először is, ők mind Rattus Norvegicusok voltak. VAn albínó, és van fekete színű, valamint csuklyás kivitel. Csuklyás nekem nem tetszik, a másik kettő igen. Pesten vettem a hetedik kerületben a Zsinagógával szembeni hüllőboltban őket, darabját 120 forintért. MEgjegyzeném, ugyanezt a patkányt kapod négyszer annyiért rágcsáló üzletben.
SEMMIKÉPP SEM EGYEDÜL! Társas lények, rengeteg törődést igényelnek. Szeretik a húst. Megesznek akármit, de célszerű nekik hússal kevert patkánytápot adni, valamint szöcskét, tücsköt (Westendben 15 forint darabja)
Nagy ketrecük legyen, ahol van helyük szaladgálni! Az enyémeknek egy háromszintes ketrecük volt, és vígan elvoltak!
Fürdetni kell őket, úgy hetente-kéthetente, mert különben büdik lesznek. Célszerű azonos neműeket venni, mondjuk fiúkat, azokkal kevesebb a gond. Kérdezz bátran még, szívesen válaszolok!
Kedves első válaszoló, elég nagy hülyeségeket írtál!
Kedves kérdező! Nézz körül itt: [link]
Ott minden kérdésedre megkapod a választ!
A fürdetés nagyon szárítja a bőrüket, a samponokra allergiásak lehetnek, gyakoribb lesz az ekcéma, azzal meg lehet menni a dokihoz...
Mosdanak ők épp eleget, elég csak a farkukat tisztogatni, de azt is csak tiszta kézmeleg vízzel.
franc takarítja őket samponnal!
és hetente almoztam, köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!