Afrikai törpesünt szeretnék tartani leírnátok hogy milyen helyet ételt. Stb. -t ajánlanátok?
Nálam egy 130x55cmes ketrecben lakik, én jobban szeretem a ketrecet, mint a terrát.
Biztosítani kell neki egy búvót, ahol napközben aludhat.
Elég mozgékony, ezért érdemes egy mókuskereket is berakni neki, de csak 3-4 hónapos korától, mivel előtte az izületei miatt nem ajánlott.
Én Hill's macskatápot adok neki, de a lényeg, hogy minél több fehérje legyen benne és minél kevesebb zsír.
Élő eleséget heti 3x érdemes adni neki, főleg liszt kukacot, de a gyászbogár lárvát is nagyon szeretik. Az én sünim kedvence a főtt tojás, amit hetente 1x adok neki. ezen kívül főtt húst kap, de azt nagyon apróra darabolva, nehogy baja legyen tőle, a főtt csirkemájat is szeretik. Az én sünim megeszi az almát és más gyümölcsöt is szívesen, ezt a legtöbb süni nem hajlandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!