Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szoptatós törpehöri anya...

Szoptatós törpehöri anya melle sebes, mit tegyek?

Figyelt kérdés
2 hét 2 naposak a picik(3) az anya melle egyre kisebesedett,napponta 2x kamillával borogatom,a kicsik eszegetnek,gyümit,zöldséget,magvakat,mikor választhatom le őket nappalra vagy teljesen? Tegnapelőtt vettem észre,menekül a picik elől.
2009. nov. 21. 17:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Elvileg már 2 hetesen már nem szopiznak a kicsik, azt eszik mint a szülők. Ezért a nőstény olyankor menekül, vagy megveri a kicsiket (megtanítja) a kicsiket hogy ne próbálkozzanak.

HA nagyon csúnyák a sebek, akkor szedd ki, nem lesz a kicsiknek semmi bajuk.:)De a választással a 4 hetet szokták kivárni. Velem is volt ilyen csak fordított helyzetben, az anya harapta a kicsiket.. és kivettem a anyát, 2 hetesek voltak a kicsik, de a helyébe betettem a apa hörcsögöt és ő nevelgette őket.:) Nagyon jól elvoltak, nem volt gond, de nem tudom neked mennyire agresszív az apa hörcsögöd, hogy betudod e rakni hozzájuk.. (enyém még a légynek sem ártana)

2009. nov. 21. 18:00
 2/2 A kérdező kommentje:

Kiprobálom nevelőként' az apát.

Köszi.

2009. nov. 21. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!