Mas szoptatos anya is igy erez a szilard etel bevezetesekor?
Eddig csak szopott a 6 honapos babam es most, hogy eljott a szilard etelek bevezetesenek az ideje, olyan furcsa erzesem van.
Sajnalom, hogy mar nem csak kizarolagosan szoptatni kell mar a babat.
Annyira szerettem azt az allapotot.
Jo erzes volt taplalni kizarolag a sajat testembol a gyermekemet es latni, hogy cseperedik, kerekedik, okosodik.
Mar nem erzem magam annyira fontosnak, pedig tudom, hogy en vagyok neki a legfontosabb, akkor is ha mar nem csak szopik.
Nekem meg most is eleg lenne szerintem a tej, de olyan kivanos...
Szep valaszt irtal, ugy elerzekenyultem. Koszi.
5 hónapos volt a kisfiam pár napja, csak anyatejes. Tehát sem vizet, sem teát nem kapott még. Büszke vagyok, hogy megduplázta a súlyát már, és méghozzá pont azért, amit Te is írtál, hogy a saját testemből, energiámból, juttatva neki a fejlődéshez szükséges tápanyagot. Eleven, mosolygós, vidám baba, és eddig elég is volt neki az anyatej, de lassan itt a hozzátáplálás...Jó is lesz, várom is egyrészt, de lezárul egy korszak, ami már soha nem tér vissza. Ez az élet rendje...
3 gyerekes anyuka
Kedvesa vagy, de pont ez a lényeg! Hogy lassan már ne csak te legyél neki a legfontosabb. A rendes étel mellett szabadabb lesz.(majd, ha azt eszi)
Elmehet a barátaihoz, alhat mamánál, ehet a Mekiben a szülinapi bulin.
Jó, hogy ez ilyen fokozatosan van leépítve. Ahogyan a gyermek előtt tágul a világ, úgy lesz hosszabb a"köldökzsinór" is. Míg el nem vágjuk.
Gondold el, neked is milyen jó, hogy nem vagy anyádhoz kötve 3 óránként!
És mennyi finomságot tudsz készíteni neki!
Nem szakadtok el, csak fejlettebb szintre ér a kapcsolatotok.
A cél végül is az , hogy egy sorba kerüljön veled, sőt, majd később átvegye a stafétát és a válladról az élet gondját.Mikor majd a hamut is mamunak mondod, ugye.
Fúúú ez velem is így volt, most már lejjebb adtam, 8 hós, még 4szer szopizik. Az lesz a szörnyű, ha már nem kell neki a cici.
Én főzök neki minden nap, nagy gonddal készítem, így a törtődés megmarad.
Én is elérzékenyültem, de hát ez az élet rendje, és cici nélkül is te leszel számára a legfontosabb. Majd meglátod, hogy kinyílik most a világ a 6. hó után, napról napra értelmesebb, ügyesebb, édesebb, megtanul puszit adni, bújni.....
26an 8 honapos lesz a lanyom. Mar hozzaszoktam a gondolathoz, hogy nem kell szoptatni mindig. Meg 3-4x szopik naponta + ejszaka 1x, nagy ritkan 2x.
Remelem meg jo sokaig fog szopizni. Mert az olyan jo erzes egy anyanak.
Mar varom a kovetkezo babamat, amelyiket ismet kizarolag szoptathatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!