Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit tennétek a helyeben? (lent)

Mit tennétek a helyeben? (lent)

Figyelt kérdés
Megmentettem egy teddy nyulat. Most itt van nálam. Ma óriási szőrcsomókat vettem észre rajta. A fejét alíg tudja mozgatni, a nyakán van a csomó. A seggéről kicsit le tudtuk vágni de már azt sem engedi. Szerintetek vigyem orvoshoz? Vagy állatkozmetikus? Valami baja lehet, vagy csak nagyon elhanyagolt állapotban van? Ha rajta maradnak a szőrcsomók attól lehet valami baja?
2013. nov. 25. 19:07
 1/3 anonim ***** válasza:
A kutyakozmetika jó ötlet, csak előtte beszélj velük telefonon, hogy nyúl mehet-e. Nem egészséges ha loncsos a szőre.
2013. nov. 25. 23:58
 2/3 anonim ***** válasza:

De a nyuszi jól viselkedik? Tehát eszik, iszik, ugrál, nem sír, alszik?

Mert ha semmi egyéb baja akkor egészséges, csak vidd el valami fodrászhoz :D

2013. nov. 27. 16:13
 3/3 A kérdező kommentje:
Eszik iszik és ugrál is. Ad ki valami fura hangokat de az nem tudom mi, a másik nem csinálja. Aludni nem tudom alszik e nem nézegetem őt este, mert én alszok. :)
2013. nov. 27. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!