Ti mit tennének az ő helyében? Eladnátok egyet? Kicsit hosszú.
Figyelt kérdés
Jó pár évet lovagoltam egy lovardában, de most megtudtam, hogy a lovardában már nincs bértartás, így a csőd felé halad. Lovat szeretnék venni, arra gondoltam, hogy hátha megpróbálkozom azzal, hogy bemegyek a lovardába és megkérdezem, hogy eladná-e az egyik lovát nekem az oktató. 5 lovardai ló van.2012. júl. 26. 07:47
1/7 anonim válasza:
Egy próbát megér, sőt ha a csőd felé halad akkor szerintem olcsóbban is oda adna egy lovat.Én megkérdezném.
Hogy eladnám-e azt nem tudom mennyire áll a csőd szélén hogy helyre tud-e állni eladás nélkül.
2/7 A kérdező kommentje:
a bértartósokból tartotta fenn az egészet, és a tulaj nagyon pénzéhes lett, legelő nem volt, csak állások voltak, és 47000 Ft volt a bértartás havonta, sose volt rendesen kiganézva, penészes szénát kaptak a lovak mindig. De már bértartó sincs. A tulajdonosnak munkája sincs, nyugdíjas.
2012. júl. 26. 09:52
3/7 anonim válasza:
Az úgy szép bértartás közel 50ezer forintért... az én lovam 35be van havonta a körmöléssel együtt, és mindent megadnak neki, amire szüksége van. És ez is magánhely. :)
A kérdésre válaszolva, szerintem egy próbát mindenképp megér.
4/7 A kérdező kommentje:
egy lovastársam lovának kijött az ina és azt mondta, hogy futószárazza
2012. júl. 26. 11:09
5/7 anonim válasza:
3-as vagyok
Ha kijön az ina vagy lábproblémája van akkor sétáltatni lehet, de futószárazni és intenzív munkára fogni semmiképp, szóval lényegében nem mondott hülyeséget, de olyankor lépésnél többet nem szabad...
6/7 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy ügessen is, ugyanis ellustul a ló
2012. júl. 26. 12:12
7/7 anonim válasza:
Egy próbát mindenképp megér. De ha így el voltak hanyagolva a lovak, jól nézd meg, hogy milyet veszel, nehogy valami baja legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!