Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennetek a szuleim helyeben?
Par napja kiderult,hogy van parom...a sulibol az egyik pletykas csaj elmonta az anyanak az meg anyumnak...es 14 eves lany vagykk..a fiu 19 eves fiu habar kulsore 17-nek tunik. A fiu egy eterem pincerekent dolgozik Csehorszagban(ha jol tudom igy irja k ha nem akkor bocsanat.) Egy honapot kint ul asztan egy-kett hetett itt de van amikor tobbet is marad kint...nagyon rendes gyermek..nem akar sexelni meg ilyenek...Tiszta szivbol szeret..nem talalkosztunk mar 5 napja mivel nen volt ra lehetoseg. A testvere monta nekem,hogy napok otta sir neki h nm lattot engem...Amikor taliztunk kedden este a parkba hozot nkm csokit...Teleg olyan kis aranyos... A testvere monta ne agodjak mert nem olyan,hogy kihasznaljon barkit is. Megha ot az osszes baratnoje megcsalta. En szeretem ot...de a szuleim nem orulnek enmek...Kivanak akadva...eddig csak sokolosztunk es kezenfogva setaltunk...meg hozot nekem egy ket aprosagot...Jelenleg nm tud hivni..ezert mas ismerosei telefonjarol hiv,vagy ir..
Ti mit tennetek a szuleim helyebe de ugy,hogy csak fenykepen lattatok a fiut?
Én megértem, hogy a szüleid aggódnak, hiszen te mégcsak 14 éves vagy,és ráérsz a szerelemmel.
Én csak úgy engednélek el találkozni, ha a fiú hazakísér,felhívhatnád magatokhoz, hogy a szüleid megismerhessék.
Termeszetesen hazakiser.. este 7-kor legkesobb mar otthon vagyok ... Hat a tanulas nem a legjobban megy...kb.3-orakor jovok haza...kb.5-ig tanulok azutan ha minden jol.megy talizunk kb. 1 orara
.utana hazakiser..sokszor alig tudunk elvalni egymastol...nalunk meg nem jart szoval nm ismeri a szuleimet de latta hol lakok...sex kizarva legalabb amig 17 nm leszek minimum...
Hat tudjak hogy par nap kell s megy visza dolgozni es december 20 korul jonn vissza...s monta h szeretne ha vele toltenem az unnepeket(karacsonyt,szilvesztert) Nem tudom,higy 14 evesen elengednenek-e..
Persze akkor mar bemutatom ot a szuleimnek ..kb azelot 2-3 napal azelot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!