A tengeri malacomnak begennyesedett a szájában valami, mit tegyek?
A tengeri malacomnak , olyan mint ha ''2 feje lenne'' a pofija egy hatalmas pukli lett és, hát megszúrtuk neki, mire büdös genny kezdett folyni belőle, ki is nyomta az anyukám neki de aztán rá 1 órára újra begyűlt neki és ma ujra próba
, de elkezdett lesoványodni nem bír ugy enni ahogy kéne, mi tegyek? segitsetek kérlek!!!:(
Nekem kutyám van és nem értek a tengerimalacokhoz.
Ezért csak annyit tudok mondani:
Vigyétek őt állatorvoshoz.
Hát ez kész!Ti szurkáljátok?!ÁLLATORVOS,EZ NEM EGYÉRTELMŰ?!
Én a kutyáim bűzmirigyét nyomogatom,meg ha kell adok be a saját állataimnak oltást,de engem állatorvos tanított.Ez nem játék,komoly fertőzés is kialakulhat nála,ha nyomkodjátok!
Amíg nem viszitek orvoshoz hipermangán oldatos vízzel kenegessétek a sebes részt.
Vidd azonnal állatorvoshoz, vagy búcsúzz el tőle.
Ha nem tud enni, legyengül és esélye sem lesz a túlélésre.
Lehet, hogy a nyirokmirigye van begyulladva és tályog az, amit kiszúrtatok.
Olvasd el ezt:
Mesterségesen így etetheted:
Zúz össze uborkát,paradicsomot,paprikát és almát.adj hozzá 20 mg C-vitamint.Áztass vízbe egy kis szénát,ha megpuhult törd össze.Ezeket keverd össze és csinálj belőle pépet.Egy fecskendőből adagolj neki napi 5-5 ml-t.Egyszerre csak keveset adj neki és minden egyes falat után dörzsöld meg óvatosan a torkát!És vigyétek azonnal állatorvoshoz!
Vidd dokihoz.
Nekem egyszer hasonló volt az egyik patkányommal. Elvittük, kiderült, hogy kaja fúródott az ínyébe. A doki kiszedte egy csipesszel, kapott a patkány egy szurit, aznap már tudott enni és másnapra le is lohadt a duzzanat.
Szóval vidd el, nehogy ilyen banális dologba pusztuljon már bele.
Te szurkálod! Jesszus!
ÁLLATORVOS ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!