Szerintetek fajtiszta a tengeri malacom?
ő itt Szöszi(ke).van másik 2 malacom is.Szöszinek a homlokán van egy forgó és selymes a szőre.
Kép: [link]
(itt a szállítódobozban van lefotózva :) )
Nem vagyok tenyésztő, de szerintem nem fajtatiszta a malac. Ha egy forgó van a fején, akkor vagy koronás, vagy angol bóbitás, vagy amerikai bóbitás. A koronás hosszú szőrű, az nem lehet. Az angol bóbitás kötelezően egyszínű, így az sem. Az amerikai bóbitásnál pedig a forgónak fehér színűnek kell lennie, de a teste többi részén tilos a fehér színnek megjelennie.
Úgyhogy szerintem egy nagyon aranyos keverék malac, akinek az ősei között volt bóbitás.
15:16-os,látom mennyire "értesz a tengerimalacokhoz;)!
Amúgy szerintem nem fajtatiszta,vagy nem a legjobb kitenyésztésű.Ha fajtatiszta akkor angol bóbitás az amerikainak vörös a szőre és fehér a bóbitája.Azért mondom,hogy nem a legjobb kitenyésztésű,mert nem szabályos a bóbitája.
Ja és 19:55-ös,TE VAGY A LÓ!!!
És 20:12-es,le merem fogadni,hogy te vagy a korcs!
Mindketten szánalmasak vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!