Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szerintetek mennyire idős...

Szerintetek mennyire idős tengeri malacot vásároljak?

Figyelt kérdés
A mi városunkban a kisállat kereskedőnél van egy 6 hónapos tengeri malac, de más városokban "kicsivel" fiatalabb is van.Hozzám szokna vajon a 6 hónapos tengeri malac ?

2013. aug. 7. 07:07
 1/7 anonim válasza:
Szentem 6 hónaposan nem ,én az enyéimet 1 és 3 hetesen vettem .
2013. aug. 7. 07:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Fogadj két egyneműt örökbe a menhelyről (Tengerimalacvédő Egyesület), azok mindegyike kézhez szoktatott, ha párban hozod, akkor egymáshoz is vannak szoktatva, és orvosilag sincs bajuk.

Malacot lehetőleg ne tarts egyedül!

A 6 hónapos malac a kereskedésben vagy azért van ott, mert már szült egyszer, pedig még nem lett volna szabad pároztatni, vagy valaki visszavitte, aminek meg ki tudja mi volt az oka.

2013. aug. 7. 07:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam, hogy két egyneműt fogadok magamhoz, de félek, hogy úgy fog járni az egyik mint a hörcsögöm.
2013. aug. 7. 08:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Miért, hogy járt a hörcsögöd?

A hörcsögöt egyedül kell tartani, mert legtöbbször kinyírják egymást, a malacot meg társaságban, náluk az a ritka, ha nem jönnek ki egymással (persze néha kell hozzá egy kis idő).

2013. aug. 7. 10:19
 5/7 anonim ***** válasza:

A hörcsög nem malac! Két nőstény egészen biztosan jól ki fog jönni egymással. A hörcsögök teljesen máshogy működnek és sokkal agresszívebbek. A malac pl. igen barátságos és szinte sosem harap, ami a höriről nem mondható el.

A 6 hónapos kicsit gyanús.... Csatlakozom az előttem szólóhoz, inkább fogadj örökbe menhelyről.

2013. aug. 7. 11:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Most inkább több infót gyűjtők be róluk és azután szeretnék magamnak.(Bár eddig mindenki mást állít...)
2013. aug. 7. 18:05
 7/7 anonim ***** válasza:
A hat hónapos jó lesz!
2013. aug. 10. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!